Deze pagina delen via socialmedia

Sponsormogelijkheden

F.C. Delta Sports ‘95 uw partner in business

Met 1600 leden is de zaterdagvoetbalvereniging FC Delta Sports ’95 gegroeid tot de grootste vereniging in de gemeente Houten. De club telt 850 jeugdleden, 360 vrijwilligers en 100 spelende teams, waarvan 76 jeugdteams en 15 meisjes/vrouwenteams. Dit is uniek in de regio! Honderdduizenden bezoekers per jaar op onze website en het sportpark. Aantallen waar we trots op zijn. 

Maar we zijn juist ook trots op wat we onze leden bieden, namelijk diversiteit. Een plek om te sporten voor iedereen, zoals onze G-teams. Seniorenvoetbal en peutervoetbal. Jongens en meisjes teams. Faciliteiten voor onze spe(e)l(st)ers die het financieel wat lastiger hebben. Het faciliteren van het WK voor adoptiekids en schoolvoetbal. 

Onze visie: “Bij FC Delta Sports '95 benut iedereen zijn of haar sportieve talent, op een passend niveau”. Dat betekent dat we ook onze talenten een uitdaging bieden met prestatievoetbal en de niet-selectiejeugd stimuleren om te blijven sporten. Dit houdt in een jeugdopleiding bieden waar positief coachen en het begeleiden van jeugdtrainers centraal staan. Op deze manier proberen wij spelers en trainers plezier en zelfvertrouwen te bieden. Meer dan 90% van de spe(e)l(st)ers uit onze hoogste selectieteams komt uit eigen jeugd. 

Het fundament van de vereniging vormen onze vrijwilligers en sponsoren. Zeker in een tijd waarbij subsidies geminimaliseerd worden. Wij drukken graag onze waardering uit voor iedereen die deel uitmaakt van dit fundament. Onze sponsoren bieden wij daarbij graag de passende exposure, het image en het goede gevoel dat bij ze past. We stimuleren de samenwerking tussen onze sponsoren onderling. We stimuleren dat wat ze nodig hebben om zakelijk succesvol te zijn in de regio. Maar ook bieden wij hen het plezier om onderdeel uit te maken van een gezellige vereniging in Houten. Met voetbal voor dames en heren op hoog niveau. 

Ons onderscheidend vermogen:

 • Positieve clubcultuur
 • Voetbal bij ons van grote sociale en educatieve waarde is
 • Toegankelijk voor iedereen: jong, oud, gehandicapt zowel recreatief als prestatief
 • Onze bereikbaarheid. Dagelijks bezoeken veel leden en externen ons complex en website

Heeft u interesse om eens met ons van gedachten te wisselen voor de passende sponsormogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op via sponsoring@deltasports.nl.                       

Kledingsponsoring
Het is mogelijk om een elftal aan te kleden, met uw bedrijfslogo op de tenues. Dit pakket bestaat uit een shirt, broek, kousen, bedrijfslogo en benummering . Dit kan uitgebreid worden met tassen en trainingspakken.

Kandidaat sponsoren dienen zich aan te melden via sponsoring@deltasports.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

N.B.: Hummel is onze kledingleverancier. Dit betekent dat zowel de wedstrijdkleding als de de overige kleding (trainingspakken, jassen, tassen enz.) van het merk Hummel moeten zijn.

Bordsponsoring
Borden langs het veld bieden wij in diverse maten en op diverse locaties aan. Tarieven vanaf € 375,- per jaar.

Bannersponsoring
www.deltasports.nl heeft ieder jaar 100.000 unieke bezoekers. Dit is dus een uitstekend medium met een zeer groot bereik. Ook uw banner kan op onze site meedraaien en op die manier extra prospects en omzet genereren voor uw bedrijf. De kosten voor het plaatsen van een banner op de website zijn eur. 450,- per jaar.

Clubsponsor
Een clubsponsor sponsort, zoals de naam al zegt, niet een specifiek team of een onderdeel maar de club als geheel. Het pakket voor een clubsponsor bevat de volgende onderdelen:

 

 • 2 borden langs het hoofdveld
 • 1 bord op een bijveld
 • Lid Businessclub
 • Vermelding op Narrowcasting systeem
 • Periodiek vermelding door middel van posters in de kantine
 • Banner op de website
 • Activiteit op het complex

 

Doeksponsor veld 4 en 6 (rondwegzijde)
Doeken langs de rondweg zijn een uitstekend medium om uw merk kenbaar te maken aan de Houtense bevolking. Met ruim 8 miljoen autobewegingen per jaar is het bereik van een doek in de ballenvangers van 4 en 6 uitstekend te noemen. De doeken bieden wij aan voor een bedrag van eur.  750,- per jaar (excl. productiekosten, excl. BTW)

Toernooisponsoring
Belangrijke voorwaarden als goede organisatie (jeugdcommissie) en een groot aandeel van de inzet van vrijwilligers maken de jaarlijks terugkomende toernooien bij F.C. Delta Sports ‘95 een groot succes. Maar ook (voldoende) financiele middelen bepalen het succes van een toernooi. Daarom zoeken wij voor diverse toernooien sponsoren die een financiele steun willen geven door bijvoorbeeld het verzorgen van eten en/of drinken, verzorgen van attributen (voetballen, pionnen, etc.), e.d.

Toernooien georganiseerd door F.C. Delta Sports ‘95:

 

 • E&F mini’s toernooi
 • Meisjes en Dames toernooi
 • Hoge Hoed Toernooi

 

Toernooien i.s.m. F.C. Delta Sports ‘95:

 • WK Adoptietoernooi

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010