Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

 

F.C. Delta Sports ‘95 uw partner in business

F.C. Delta Sports ‘95 biedt voor ruim 1.650 leden in de gemeente Houten de mogelijkheid om op zaterdag, zowel recreatief als prestatief, de teamsport voetbal te beoefenen. FC Delta Sports ‘95 is een zaterdagvereniging, omdat wij een additioneel voetbalaanbod wil creeren: Voetbal op het veld, voetbal in de zaal en voetbal voor gehandicapten. Tegenwoordig wordt ook peutervoetbal aangeboden;

Door de mooie, centrale ligging van ons sportcomplex aan de Kruisboog, en vanwege de omvang van onze vereniging (1650 leden) zijn wij een goed communicatiemiddel voor ondernemend Houten. Dit mede omdat ons sportpark, de Kruisboog, gesitueerd is aan de rondweg.

 

Sponsormogelijkheden

Wij bieden diverse mogelijkheden voor reclame-uitingen voor zowel kleine als grote ondernemers, waarmee uw zichtbaarheid en naamsbekendheid wordt vergroot. Hieronder vindt u de mogelijkheden separaat, maar ook combinaties zijn mogelijk (maatwerk).

Heeft u belangstelling voor onze sponsormogelijkheden en/of wilt u meer informatie, kunt u een e-mail sturen naar sponsoring@deltasports.nl.                       

 

Kledingsponsoring

Het is mogelijk om een elftal aan te kleden, met uw bedrijfslogo op de tenues. Dit pakket bestaat uit een shirt, broek, kousen, bedrijfslogo en benummering . Dit kan uitgebreid worden met tassen en trainingspakken.

Kandidaat sponsoren dienen zich aan te melden via sponsoring@deltasports.nl.

Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

Hummel is onze kledingleverancier en dit betekend dat zowel de wedstrijdkelding als de de overige kleding (trainingspakken, jassen, tassen enz.) van het merk Hummel moeten zijn.

 

Bordsponsoring

Borden langs het veld bieden wij in diverse maten en op diverse locaties aan.

Tarieven vanaf eur. 375,- per jaar.

 

Bannersponsoring

www.deltasports.nl heeft ieder jaar 100.000 unieke bezoekers. Dit is du seen uitstekend medium met een zeer groot bereik. Ook uw banner kan op onze site meedraaien en op die manier extra prospects en omzet genereren voor uw bedrijf. De kosten voor het plaatsen van een banner op de website zijn eur. 450,- per jaar.

Clubsponsor

Een clubsponsor sponsort, zoals de naam al zegt, niet een specifiek team of een onderdeel maar de club als geheel. Het pakket voor een clubsponsor bevat de volgende onderdelen:

 

*2 borden langs het hoofdveld

*1 bord op een bijveld

* Lid Businessclub

* Vermelding op Narrowcasting systeem

* Periodiek vermelding door middel van posters in de kantine

* Banner op de website

* Activiteit op het complex

 

Doeksponsor veld 4 en 6 (rondwegzijde)

Doeken langs de rondweg zijn een uitstekend medium om uw merk kenbaar te maken aan de Houtense bevolking. Met ruim 8 miljoen autobewegingen per jaar is het bereik van een doek in de ballenvangers van 4 en 6 uitstekend te noemen. De doeken bieden wij aan voor een bedrag van eur.  750,- per jaar (excl. productiekosten, excl. BTW)

 

Toernooi sponsoring

Belangrijke voorwaarden als goede organisatie (jeugdcommissie) en een groot aandeel van de inzet van vrijwilligers maken de jaarlijks terugkomende toernooien bij F.C. Delta Sports ‘95 een groot succes. Maar ook (voldoende) financiele middelen bepalen het succes van een toernooi. Daarom zoeken wij voor diverse toernooien sponsoren die een financiele steun willen geven door bijvoorbeeld het verzorgen van eten en/of drinken, verzorgen van attributen (voetballen, pionnen, etc.), e.d.

 

Toernooien georganiseerd door F.C. Delta Sports ‘95:

- E&F mini’s toernooi

- Meisjes en Dames toernooi

- Hoge Hoed Toernooi

 

Toernooien i.s.m. F.C. Delta Sports ‘95:

- WK Adoptietoernooi

 

 

 

 

 


Deze pagina delen via socialmedia
Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010