Deze pagina delen via socialmedia

Business Club FC DeltaSports'95

Business Club F.C. Deltasports’95

Om groei en ontwikkeling van onze voetbalvereniging te ondersteunen willen wij de betrokkenheid van (toekomstige) sponsoren vergroten. Als Business Club willen wij graag een regionale ontmoetingsplek zijn voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het versterken en/of uitbreiden van hun zakelijk netwerk.

Toegevoegde waarde

Als sponsor staat uw bedrijfsnaam/logo op spelerstenues en/of bebording langs de lijn. Aansluiting bij de Business Club biedt u nog meer voordelen:

- Zichtbaar- en naamsbekendheid vergroten door uw bedrijfslogo zichtbaar aanwezig in onze sportkantine;

- Vergroten zakelijke contacten en belangen door het bijwonen meetings met andere regionale ondernemers;

- Uw bedrijf promoten middels bedrijfspresentatie, workshop.

De rol van F.C Deltasports’95

Wij bieden de mogelijkheden om te netwerken door elk kwartaal een ‘netwerkborrel’ te organiseren. Verder zullen wij als voetbalvereniging een faciliterende rol spelen in het verzorgen van bedrijfspresentaties, workshops, etc. van een Business Clublid bij ons in de sportkantine. Uiteraard kunt u als lid ook de meetings bij uw bedrijf verzorgen (Inhouse).

Tevens wij de Business Club informeren middels de website en onze maandelijkse nieuwsbrief.

Uw bijdrage

Een actieve Business Club heeft actieve leden. Een lidmaatschap van F.C. Business Club Deltasports’95 is €500,- (excl. BTW) per jaar.

Nieuwsgierig?

Dan bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend kennis te maken tijdens een van onze bijeenkomsten!

Lid worden?

Wilt u deel uit maken van deze Business-to-Business Club? Stuurt u dan een e-mail met uw gegevens naar sponsoring@deltasports.nl

Leden Business Club F.C. Deltasports’95

Een gedetailleerd overzicht van de leden voorzien van adres- en contactgegevens kunt u opvragen via sponsoring@deltasports.nl. Uiteraard alleen aan te vragen indien u lid bent!

 

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010