Deze pagina delen via socialmedia

Sluiting inschrijven jeugdvoetbaldag 30/04 10-04-2012

Categorie: Pupillen / Junioren

Speciaal voor jeugdspelers uit de C/D/E/F-categorie die een dag als een profvoetballer willen trainen is dit de kans...... Op vrijdag 4 mei zal er op het complex van FC Delta Sports'95 de jeugdvoetbaldag plaatsvinden voor jeugdspelers van 6 tot en met 15 jaar. De inschrijving is vanaf heden gestart.

Deze uitdagende jeugdvoetbaldag zal plaatsvinden op vrijdag 4 mei 2012. Alle kinderen uit de C/D/E/F-jeugd van 6 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainers. Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Voordelen van de Wiel Coerver methode Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 28,50,- Hiervoor biedt jeugdvoetbalopleiding:
- Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal 
- Een gezonde en smakelijke lunch
- Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
- Een aandenken voor iedereen
- Prijzen voor de winnaars Inschrijven.

 Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldag inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt.

Wacht niet te lang want VOL = VOL

Naar nieuwsarchief
Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010