Deze pagina delen via socialmedia

Speedy's

Leeftijdscategorie: Minies

Technische staf

Lokale staf: Wouter Hendriks
Lokale staf: Edwin Overmeer
Lokale staf: Dennis Verstraete
Lokale staf: Robert Kloppenburg
Lokale staf: Jean Verhagen
Lokale staf: Dennis Pouw
Lokale staf: Kristel Ashra
Lokale staf: Emilie Mol
Lokale staf: Anton Kuiper
Lokale staf: Wouter Jansen
Technische staf: André Sleurink

Spelers

Yunaid Achahboune
Moos van Ark
Farouk Ashra
Mike de Bie
Stijn Bladt
Rowin Bremer
Shuraim Coulibaly
Max van Delft
Tyler Groetelaers
Mees van der Heiden
Marc Hendriks
Gijs Hoeks
Melle Jansen
Jayden van der Kallen
Merijn Kloppenburg
Floris Kuiper
Vygo Overgaauw
Dion Overmeer
Mike Pouw
Joey Pouw
Tijn Riesthuis
Daninyo Rowaan
Jamilo van Santen
Mika Scholts
Sill Verhagen
Melvin Verstraete
Jort Vonck
Hugo Westening
Floris van Wijk
Daan van der Woude

Teamfoto

teamfoto

Mededelingen:

Zaterdag 6 februari gaan de Speedy's lekker voetballen...!!!!

Morgen, zaterdag 6 februari, gaan de Speedy's lekker voetballen op het kunstgras! Trainer Robert heeft weer een mooie indeling gemaakt voor het toernooi morgen, want het is tenslotte weer de eerste zaterdag van de maand!!!

Tot morgen!

Groet, Andre

Afmeldingen:

Graag ontvangen wij een afmelding als een speler een keer niet aanwezig kan zijn bij een voetbalactiviteit. Graag uiterlijk afmelden op dinsdagavond 19.00 uur voor de training van woensdag en op vrijdagvond voor 19.00 uur voor de activiteit van zaterdagochtend!

Afmelden kan via het volgende e-mail adres: mijnkindafmelden@deltasports.nl

Graag met opgave van de naam van de speler en in welke groep hij/zij speelt (Speedy's, Champions of Delta Tigers).

Wat is het koud he...???

De temperartuur gaat hard naar beneden en we hanteren als stelregel voor onze allerkleinste toppers: "Trainen we onder de 10 graden, armen en benen bedekt"!!! Graag de spelers in trainingspak, trui en/of thermokleding deel laten nemen aan de training, waarbij de armen en benen bedekt zijn.

Afgelastingen:

In het geval van een "Noodprogramma" op woensdag, dan worden alle teams van Delta Sports ingeroosterd op het kunstgras. Dit betekent dat iedereen daardoor korter kan trainen en eerder moet beginnen. Wij worden ingepland om 17.15 uur tot en trainen dan tot 18.00 uur.

In het geval van een afgelasting op zaterdag van de grasvelden en er kan wel op het kunstgras worden gespeeld dan vindt er een "roulatieschema" plaats:

1. Bij de eerste afgelasting dan spelen de Delta Tigers op het kunsgras en gaat het voetballen voor de Speedy's en de Champions niet door

2. Bij de eerstvolgende afgelasting daarna, spelen de Speedy's en de Champions op het kunstgras en gaat het voetballen voor de Delta Tigers niet door

3. Bij de eerstvolgende afgelasting daarna, worden de F- en de E-teams op het kunstgras ingepland en voetballen de Speedy's, de Champions en de Delta Tigers niet.

Daarna beginnen we weer bij 1. dan 2. etc.

Aangezien wij zowel op zaterdag als op woensdag als eerste beginnen met voetballen, proberen wij zo snel mogelijk in te schatten of het wel of niet doorgaat. Dit om te voorkomen dat iedereen voor niets naar het sportpark komt. Wij streven er naar om dit voor de zaterdagactiviteit uiterlijk vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur hier op de site te vermelden. Voor de training op woensdag proberen wij dit uiterlijk voor 14.00 uur te doen!Wedstrijdverslagen:

    Banners

    FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010