Deze pagina delen via socialmedia

Speedy's

Leeftijdscategorie: Jongste Jeugd

Technische staf

Hoofdcoach: Dominique Oude Wansink
Trainer: Gerard Hoogland
Trainer: Mark Bosma
Trainer: John van Rijn

Spelers

Mees Bosma
Matej Cvetkovski
Leida van Dijk
Dylan Doan
Thijs van Doesburg
Jim van Garderen
Hein de Groot
Olivier Hagström
Nick Hetebrij
Sam Hogervorst
Elize Hoogewoud
Mats Hoogland
Pepijn Karman
Stijn de Kruijf
Yassine Lakbiyach
Mounir Loukili
Younes Loukili
Anouar Nachit
Zakaria Nachit
Jorrit van Os
Jonathan van Rijn
Saranna Suurmond
Nick Tas
Joël Tas
Mees Ummels
Jay Verkerk
Luuk Vernooij
Ceylian Vlijter

Teamfoto

teamfoto

Mededelingen:

Noodprogramma 18 januari...

 

Vandaag woensdag 18 januari geldt er een noodprogramma.

 

Kunstgras...:

Logischerwijs krijgen wij veel vragen over het de situatie over de korrels op het kunstgras. Wij volgen hierin de keuzes die gemaakt worden door het bestuur. Alle ontwikkelingen en keuzes die door het bestuur worden gemaakt, worden vermeld op de hoofdpagina van de site van Fc Delta Sports '95. Wij adviseren jullie dan ook ook om naast de Speedy's webpagina ook de hoofdpagina geregeld te bezoeken voor de laatste informatie hierover.

Wanneer is de winterstop...???:

Voor onze allerkleinste toppers is de winterstop van zaterdag 17 december 2016 tot woensdag 18 januari 2017. De laatste training van dit jaar is dus zaterdag 17 december 2016 en dan beginnen we weer op woensdag 18 januari 2017!!!!

Afmeldingen:

Graag ontvangen wij een afmelding als een speler een keer niet aanwezig kan zijn bij een voetbalactiviteit. Graag uiterlijk afmelden op dinsdagavond 19.00 uur voor de training van woensdag en op vrijdagvond voor 19.00 uur voor de activiteit van zaterdagochtend!

Afmelden kan via het volgende e-mail adres: speedys@deltasports.nl

Graag met opgave van de naam van de speler en in welke groep hij/zij speelt (Speedy's).

Informatie over toernooien en wedstrijdjes:

- Zaterdag 15 april 2017 - Paastoernooi bij FC Delta Sports '95

(tijden en indelingen volgen nog!!!)

- Zaterdag 13 mei 2017 - Toernooi bij v.v. BZS in Beusinchem

(Er gaan 2 teams van 5 spelers naar dit toernooi, tijden en indeling volgen nog!)

Afgelastingen:

In het geval van een "Noodprogramma" op woensdag, dan worden alle teams van Delta Sports ingeroosterd op het kunstgras. Dit betekent dat iedereen daardoor korter kan trainen en eerder moet beginnen. Wij worden ingepland om 17.15 uur en trainen dan tot 18.00 uur .

In het geval van een afgelasting op zaterdag van de grasvelden en er kan wel op het kunstgras worden gespeeld dan vindt er een "roulatieschema" plaats:

1. Bij de eerste afgelasting dan spelen de Delta Tigers op het kunsgras en gaat het voetballen voor de Speedy's en de Champions niet door

2. Bij de eerstvolgende afgelasting daarna, spelen de Speedy's en de Champions op het kunstgras en gaat het voetballen voor de Delta Tigers niet door

3. Bij de eerstvolgende afgelasting daarna, worden de F- en de E-teams op het kunstgras ingepland en voetballen de Speedy's, de Champions en de Delta Tigers niet.

Daarna beginnen we weer bij 1. dan 2. etc.

Aangezien wij zowel op zaterdag als op woensdag als eerste beginnen met voetballen, proberen wij zo snel mogelijk in te schatten of het wel of niet doorgaat. Dit om te voorkomen dat iedereen voor niets naar het sportpark komt. Wij streven er naar om dit voor de zaterdagactiviteit uiterlijk vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur hier op de site te vermelden. Voor de training op woensdag proberen wij dit uiterlijk voor 14.00 uur te doen!


You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 's' GROUP BY content_team' at line 1