Deze pagina delen via socialmedia

Speedy's

Leeftijdscategorie: Jongste Jeugd

Technische staf

Hoofdcoach: Dominique Oude Wansink
Trainer: John van Rijn
Trainer: Gerard Hoogland
Trainer: Mark Bosma

Spelers

Mees Bosma
Kasper van Bubeck
Matej Cvetkovski
Leida van Dijk
Dylan Doan
Thijs van Doesburg
Jim van Garderen
Hein de Groot
Olivier Hagström
Sam Hogervorst
Mats Hoogland
Pip Jongerius
Pepijn Karman
Stijn de Kruijf
Yassine Lakbiyach
Younes Loukili
Mounir Loukili
Teun Mansveld
Anouar Nachit
Jorrit van Os
Jonathan van Rijn
Jurre Schevers
Tieme Uden
Mees Ummels
Jay Verkerk
Luuk Vernooij
Ceylian Vlijter
Liv van Winkelhoff
Boaz `van Winsum

Teamfoto

teamfoto

Mededelingen:

Zaterdag 24 juni afsluiting seizoen Speedy's...:

Zaterdag a.s. is alweer de laatste training van het seizoen voor de Speedy's. De trainers hebben weer leuke voetbalactiviteiten georganiseerd van 8.00 uur tot 9.20 uur en daarna sluiten we het seizoen af met voor elke speler een leuk aandenken voor het afgelopen seizoen.

Afmeldingen:

Graag ontvangen wij een afmelding als een speler een keer niet aanwezig kan zijn bij een voetbalactiviteit. Graag uiterlijk afmelden op dinsdagavond 19.00 uur voor de training van woensdag en op vrijdagvond voor 19.00 uur voor de activiteit van zaterdagochtend!

Het spreekt voor zich dat afmelden voor toernooien en wedstrijden minimaal 1 week voorafgaand aan het toernooi of wedstrijd gebeurt, zodat er nog een vervanger gezocht kan worden en je daardoor je team in staat stelt om met voldoende spelers deel te nemen aan de wedstrijd of toernooi. Bij afmeldingen korter dan 1 week, zul je zelf een vervanger voor je team moeten regelen!

Afmelden kan via het volgende e-mail adres: speedys@deltasports.nl

Graag met opgave van de naam van de speler en in welke groep hij/zij speelt (Speedy's).

Informatie over toernooien en wedstrijdjes:

Er zijn op dit moment geen toernooien of oefenwedstrijden bekend.

Afgelastingen:

In het geval van een "Noodprogramma" op woensdag, dan worden alle teams van Delta Sports ingeroosterd op het kunstgras. Dit betekent dat iedereen daardoor korter kan trainen en eerder moet beginnen. Wij worden ingepland om 17.15 uur en trainen dan tot 18.00 uur .

In het geval van een afgelasting op zaterdag van de grasvelden en er kan wel op het kunstgras worden gespeeld dan vindt er een "roulatieschema" plaats:

1. Bij de eerste afgelasting dan spelen de Delta Tigers op het kunsgras en gaat het voetballen voor de Speedy's en de Champions niet door

2. Bij de eerstvolgende afgelasting daarna, spelen de Speedy's en de Champions op het kunstgras en gaat het voetballen voor de Delta Tigers niet door

3. Bij de eerstvolgende afgelasting daarna, worden de F- en de E-teams op het kunstgras ingepland en voetballen de Speedy's, de Champions en de Delta Tigers niet.

Daarna beginnen we weer bij 1. dan 2. etc.

Aangezien wij zowel op zaterdag als op woensdag als eerste beginnen met voetballen, proberen wij zo snel mogelijk in te schatten of het wel of niet doorgaat. Dit om te voorkomen dat iedereen voor niets naar het sportpark komt. Wij streven er naar om dit voor de zaterdagactiviteit uiterlijk vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur hier op de site te vermelden. Voor de training op woensdag proberen wij dit uiterlijk voor 16.00 uur te doen!


You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 's' GROUP BY content_team' at line 1