Deze pagina delen via socialmedia

MD1 op titelkoers 09-04-2011

Uitslag: 0-3

Na de 3-0 overwinning op FC de Bilt van vorige week, werd er vandaag de laatste uitwedstrijd van het seizoen gespeeld tegen 't Goy. Een lastige, fysiek sterke ploeg met een aantal verrassende uitslagen. Niet te onderschatten dus.

Na een wat afwachtend begin met veel slordigheden kreeg Delta in het verloop van de eerste helft steeds meer kansjes. De afronding was echter steeds net niet voldoende. Het laatste schot was telkens net even te zacht zodat de keeper van 't Goy de bal telkens kon oppakken.
Ongeveer 10 minuten voor de rust werd Priscilla over rechts de diepte ingestuurd. Na een lange rush maakte zij beheerst af in de verre hoek, 0-1. 't Goy probeerde de verdediging van Delta te doorbreken, maar de 4 verdedigers waren de aanvallers van 't Goy telkens te snel af.

In de tweede helft, met drie verse speelsters, werd het spel iets beter, wat resulteerde in meer kansjes en uiteindelijk in nog 2 doelpunten. Jaimy en Richelle scoorden resp. de 0-2 (na een goede actie van Nina langs de zijlijn) en 0-3. Ook nu was er veel publiek meegekomen uit Houten met de auto, fiets en zelfs te voet waren de supporters meegekomen.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Odijk. Deze tegenstander scoort de laatste weken volop en is dus niet te onderschatten. Bij een gelijkspel is de MD1 volgende week zeker van het kampioenschap in hun klasse.

 Kom het team dus aanmoedigen a.s. zaterdag, aanvang 9.00 uur op de Kruisboog.

 

 

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010