Deze pagina delen via socialmedia

D3 krijgt beloning na werken 03-09-2011

Uitslag: 3-2

Vandaag stonden onze jongens van de D3 voor hun eerste krachtmeting. De eerste bekerwedstrijd tegen de tweedejaars D3 van CDW. Na de eerste nederlaag van afgelopen donderdag, tegen sv Houten, pakten onze jongens de draad weer op. De eerste 10 minuten werd er onder aanvoering van Mayko redelijk goed gevoetbald. Helaas had CDW een snelle rechtsbuiten die meerdere malen langs de rechterkant doorbrak. Hierdoor ontstond de 0-1.

Onze jongens hervonden zich mede door een fantastische steekpass door het midden van Erik-Jan op Byron die vervolgens met de bal alleen op de keeper af kon lopen. Byron rondde uiterst koel af door de bal met een weergaloze lob over de uitkomende keeper te schieten, 1-1. Na een paar fantastische reddingen van onze keeper Vincent moest hij toch het onderspit delven op een schot van CDW, 1-2.

Met deze stand ging de trainer Wim met onze jongens de rust in.
 
Na een donderspeech van Wim in de rust kwamen onze jongens weer met opgeheven hoofden de kleedkamer uit. In de tweede helft kreeg CDW aardige kansen om hun voorsprong uit te breiden. Maar wij hebben Vincent op doel staan, die de kansen van CDW keer op keer wist te stoppen. Diep in de tweede helft werd er een mooie aanval opgezet waarbij Byron zich op links vrijspeelde en een mooie voorzet gaf waarbij Alexander een professioneel overstapje deed zodat Nick de 2-2 in kon schieten.

Door goed te blijven voetballen met soms mooie combinaties, kregen onze jongens en trainer Wim, hun beloning voor het harde werken. Doordat de spelers van CDW de bal niet weg kregen uit hun verdediging, kwam de bal voor de voeten van Mayko die daar wel raad mee wist. Mayko haalde verwoestend uit en de bal verdween onhoudbaar achter de keeper van CDW, 3-2.
 
Met nog 3 minuten op de klok werd de wedstrijd goed uitgespeeld waardoor onze jongens hun eerste echte overwinning binnenhaalden. Mede door het mooie weer waren er veel supporters gekomen die langs de lijn een fantastische wedstrijd hebben gezien. Wim en de jongens gefeliciteerd met deze overwinning.

Op naar de volgende. 

FC Delta Sports'95 D3 - CDW D3 3 - 2 (1 - 2)
toeschouwers: 33

doelpunten:
tegenstander 0-1
Byron 1-1
tegenstander 1-2
Nick 2-2
Mayko 3-2

bron: WWW.DELTASELECTIE.NL

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010