Deze pagina delen via socialmedia

D5 start met uitoverwinning in de beker 03-09-2011

Uitslag: 3-4

Vandaag een eerste echte krachtmeting, een bekerwedstrijd uit tegen Jonathan uit en in Zeist. Joshua van Vliet had teveel last van een oude knie blessure en was als enige dissident van het team, maar wel meegaan om de jongens te supporten.

Met Mark op het doel en Remco nu als gelegenheidspits trapte Delta af. Al gauw bleek dat de jongens er zin in hadden. Er werd super verdedigd en het midden en de voorste linie sloten  goed aan. Lang bleef het 0-0, maar toen kreeg Remco het op zijn heupen en vanaf zijn eigen helft maakte hij een rush van de linkerkant van het veld. Steeds meer naar binnen dreigend haalde hij verwoestend uit en via binnenkant paal werd het 0-1! Nog geen 5 minuten later een scrimmage voor het doel van Jonathan waar Delta tot 5x toe niet wist de scoren, haalde Raven de trekker over: 0-2. Dat werd ook de ruststand.

De technische leiding onder aanvoering van Roland kwam superlatieven te kort voor de manier hoe de eerste helft werd gespeeld. Toch maande hij voor meer rust in het spel. De tweede helft was nog geen 5 minuten oud of Remco werd gelanceerd door een prachtige steekpass van meen ik Sten en stiftte de bal binnen: 0-3. Nog geen 5 minuten later tikte Max, die geheel vrij stond bij de tweede paal, de 0-4 binnen. Gelopen koers zou je zeggen, maar door wisselingen achterin zakte het team toch als een kaartenhuis in. Slordigheidjes (middenveld zakte niet genoeg terug) stond het binnen 4 minuten 2-4! Jonathan rook bloed en het lukte ze dan ook om de aansluitingstreffer te maken: 3-4! Het werd dus nog billen knijpen voor  Delta. Met hangen en wurgen haalde men dan toch de overwinning binnen. De eerste van dit seizoen en dat er meer mogen volgen. Tot volgende week

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010