Deze pagina delen via socialmedia

E2 goed van start in de competitie 10-09-2011

Uitslag: 4-1

De E2 is het seizoen eind augustus gestart met oefenwedstrijden tegen de E1 en tegen Kampong E3. Verleden week werd er sterk gespeeld in de bekerwedstrijd tegen De Bilt E3 en deze wedstrijd werd afgesloten met een goed resultaat, 3-1.

Vandaag is de eerste competitiewedstrijd en we kunnen stellen dat E2 de competitie goed is gestart. Om 9.00 werd er door Driebergen E3 afgetrapt. Snel werd de bal veroverd en door goed combinatievoetbal kon Rani al na 1 minuut de openingstreffer scoren. Er werd goed samengespeeld, zowel in de aanval als in de verdediging. Julian raakte de onderkant lat, maar de bal ging er net niet. Na 15 minuten was het toch raak voor Julian die, na een goede voorzet van Lars, met een boogbal over de keeper de stand op 2-0 bracht. Driebergen kwam duidelijk beter in de wedstrijd en bracht enkele minuten later de stand op 2-1.

Na de rust werd er weer sterk gestart door E2. Mark speelde de bal langs de lijn naar voren en Kevin was vandaag (ondanks zijn verkoudheid) niet alleen verdedigend sterk, maar wist ook met regelmaat de tegenstander te omzeilen in de aanval. Na een mooie aanval wist Lars te scoren in de rebound, de bal kwam terug van de keeper en belandde via de rug van Lars toch nog in de goal; 3-1. Het team van Driebergen bleef zijn best doen, maar door goed werk van o.a. Jens, Tom en Kevin was er geen doorkomen aan. Luuk brak een paar keer door op de linkerkant, en wist de tegenstander te omzeilen, helaas niet met een doelpunt als resultaat. Marijn had een aantal mooie reddingen in de 2e helft. Na 20 minuten wist Aimane de stand uiteindelijk op 4-1 te brengen.

Met een mooi resultaat kon de E2 op weg naar de kleedkamer. Voor de fans van E2 was het deze keer weer lastig om de ‘man of the match’ te bepalen. Uiteindelijk is het Tom geworden: volgende week de aanvoerdersband + hij moet vooraf in de kleedkamer een goede mop vertellen!!! 

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010