Deze pagina delen via socialmedia

D5 - vv De Meern 08-10-2011

Uitslag: 1-1

Wat een verschil in temperatuur met vorige week. Was het toen warm en zonnig met 26 graden, vandaag was het 13 graden met regen en hagel. Ook de wedstrijd van vandaag had twee gezichten.

Zonder Pelle en Raven moesten de gele kanaries tegen een gelijkwaardige tegenstander qua stand in de competitie. De eerste helft was duidelijk voor Delta Sports. Nilisch was de enige die een kans wist te verzilveren uit de vele kansen die we toen hadden gehad, 1-0. Helaas ging diezelfde Nilisch in de fout met het wegtrappen van de bal in de verdediging, waardoor de spits van de Meern dit kansje uit het niets wist te verzilveren, 1-1.

De tweede helft gaf een heel ander beeld. Delta werd steeds meer naar achteren gedrukt en de Meern werd gevaarlijker zonder echt grote kansen te krijgen. De laatste 5 minuten ontsnapte Delta wel echter 2x aan een doelpunt van de Meern, maar uiteindelijk werd in het soms met hagelbuien gespeelde wedstrijd 1-1 gelijk gespeeld.

Dit was een terechte uitslag. Als we zouden winnen zouden het gestolen punten zijn en hadden we verloren, dan was het onverdiend geweest. We draaien nog volop mee in de bovenste regionen. Een van de koplopers heeft verloren. We staan op 4 met drie punten achter op de leider. Volgende week uit tegen de nummer 3.

Na de wedstrijd werden de jongens nog getrakteerd op een patatje van de jarige Sander. Lekker!!!

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010