Deze pagina delen via socialmedia

F3 boekt thuis winst tegen Lopik F1 29-10-2011

Uitslag: 4-0

Na de herfstvakantie en de jeugdvoetbaldagen stond vandaag weer een competitiewedstrijd thuis tegen Lopik F1 op het programma. Ons team was weer compleet,  maar besloten werd gewoon 7 tegen 7 te spelen. Dexter keepte de 1e helft en Mark de tweede.

Al snel na aanvang bleek dat Lopik F1 (4e op de ranglijst) redelijk gewaagd is aan Delta F3 (3e op ranglijst). Toch legden wij vanaf de start druk op het team van Lopik F1, dat zich stand hield door fantastische reddingen van hun keeper. Een mooi geplaatst schot van Youri zorgde echter voor de 1-0. Dankzij prima keepen van Dexter hielden wij voor de rust de nul. De jongens combineerden uitstekend en zo zorgde Jurre, na een assist van Jaymi, voor de 2-0 wat tevens de ruststand was.

Na rust bleef het lang 2-0 en had Mark het als keeper zwaar met enkele zeer gevaarlijke hoekschoppen van Lopik F1, waarbij de lat en paal redding bracht. Opeens kregen wij weer de geest en Youri tikte een corner er knap in: 3-0! Lopik F1 bleef gevaarlijk en aanvallend maar de verdediging met Stan, Tibor en Bas en soms ook Jaymi hield de nul. Jurre maakte bijna de 4-0, maar Demis rondde zijn afgeketste schot fraai af: 4-0. Dit was tevens de eindstand. De uitslag was daarmee iets geflatteerd want Lopik had ook makkelijk 1 of 2 keer kunnen scoren hetzelfde wat wij in de 1e helft hadden laten liggen.

De strijd om de 1e plaats tussen Houten F2 en Focus 07 F2 werd 6-1 in het voordeel van Houten die daarmee na 6 wedstrijden nog geen wedstrijd verloren heeft. Delta F3 staat nu qua punten gelijk met Focus 07 F2, namelijk beide 12 punten uit 5 wedstrijden en beide verloren van Houten F2.

Komende zaterdag 5 november spelen we weer thuis tegen Sporting 70 F4 in de bekercompetitie. Als we niet verliezen gaan we zeker door naar de volgende ronde.

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010