Deze pagina delen via socialmedia

CDW - D5 (beker) 05-11-2011

Uitslag: 0-10

D5 "overwintert" in de beker.

Vandaag stond een laatste poule bekerwedstrijd op het programma, uit tegen CDW. Bij een gelijkspel was de D5 zeker van plaatsing naar de volgende ronde. Martijn was de enige afwezige. Mark en Joshua begonnen ziekjes aan de wedstrijd (de dag ervoor waren de heren nog ziek en koortsig).

Binnen 5 minuten wist Joshua koel de 0-1 binnen te tikken. Nog geen twee minuten later een hoekschop van Justin werd hard door Pelle ingeknikt, 0-2. Vervolgens kapte Joshua 3 man uit en gaf de bal op de opkomende Justin die met een weergaloze lob over ruim 20 meter in het hoekje plaatste 0-3! De wedstrijd leek gespeeld en de D5 kon zich opmaken voor een leuke voetbalochtend. Voor rust scoorden nog Sander (2x) en Remco (2x) en met 0-7 gingen de mannen de tweede helft aan.

Nog binnen de minuut wist Nilisch de 0-8 te maken. Remco bepaalde de eindstand op 0-10 door twee keer raak te prikken. De uitslag had veel hoger kunnen uitvallen als Remco wat vaker oog had voor zijn medespelers, maar dat mag de pret niet drukken.

De D5 gaat naar de volgende ronde in de beker en heeft ze zich goed gerevancheerd van de grote nederlaag van vorige week 8-1 thuis. Wat ook vermeldenswaard is de 0 van Mark. Met twee fabelachtige reddingen wist hij Delta voor een eretreffer van CDW af te houden, toppie  Mark. Nu deze lijn voortzetten en volgende week thuis tegen de koploper DSO voor de aansluiting zorgen in de kop van de competitie die beetje uit het zicht is geraakt met een 5e plek nu.

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010