Deze pagina delen via socialmedia

E2 - DVSU E1 in evenwicht 12-11-2011

Uitslag: 2-2

Het was vanmorgen erg vroeg aantreden: om 8.30 uur de aftrap bij DVSU. Ondanks (of misschien wel dankzij) het tijdstip, hadden de jongens er zin in. De toeschouwers moesten netjes achter het hek plaatsnemen, het leek een stuk rustiger.

E2 begon fanatiek aan de wedstrijd. Het veld werd breed gemaakt en er werd goed opgebouwd vanuit de zijkant. De verdedigers waren lastig te passeren. Als snel werd er door die goede opbouw en een mooie aanvallende actie uit de voorzet van Julian door Tom gescoord. E2 bleef goed druk houden en net voor het rustsignaal wist Rani na uitspelen van verdediging en keeper, de bal prachtig voor het doel te brengen. Aimane stond voor een leeg doel en wist hem natuurlijk mooi te scoren.

Tijdens de rust werd er met name afgesproken dat het mooie spel vastgehouden zou worden, misschien nog iets meer overpassen. En Marijn, de keeper, iets vaker de bal naar de vleugelverdedigers.

Ook de 2e helft werd goed gestart. Marijn speelde vaak de bal naar Kevin, Jens of Aimane op de vleugels, waardoor er weer mooi opgebouwd kon worden. Maar je kon merken dat DVSU beter in de wedstrijd kwam, meer dreigend voor het doel en een paar stevige afstandschoten. Marijn stond weer sterk te keepen, maar kon niet voorkomen dat de 1-2 gescoord werd. Ondanks dat het niet de favoriete positie van Mark is, wist hij zijn aanvaller vaak te stoppen. Ook Jens stond weer z’n mannetje achterin en Kevin ging weer af en toe lekker op avontuur voorin. Julian probeerde in de spits de vrijheid te zoeken, maar werd goed afgedekt. Ook Lars en Tom werd goed verdedigd door DVSU. Uiteindelijk kon niet voorkomen worden dat DVSU de gelijkmaker scoorde.

Al met al mogen de spelers van E2 niet helemaal ontevreden zijn, DVSU heeft tegen diverse andere ploegen flinke scores gemaakt en de E2 heeft ze op een gelijkspel gehouden. Begint wel een beetje een terugkerend verhaal te worden dat de 1e helft erg sterk gespeeld wordt, vaak op voorsprong in de rust, en dat de 2e helft een stuk lastiger is.

Door zijn enorme inzet en doorzettingsvermogen is Lars man of the match geworden.

 

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010