Deze pagina delen via socialmedia

Verlies E2 tegen VVIJ E3 14-04-2012

Uitslag: 1-7

Het is prachtig voetbal weer en we spelen thuis tegen VVIJ E3. Om 09.00 begint de wedstrijd en al snel blijkt dat VVIJ over goede behendige spelers beschikt.

Ze combineren goed en de verdedigers van VVIJ weten vaak onze ballen te onderscheppen.  Delta wordt in de verdediging gedrukt  en we hebben moeite om er goed uit te komen. Al snel in de wedstrijd valt het eerste doelpunt voor VVIJ door een corner die fraai wordt ingekopt. Gelukkig heeft Delta in de dertiende minuut een goed antwoord; Tom schiet van de linkerkant de bal hoog voor en Julian kopt hem in het net. Mooi doelpunt! Maar VVIJ blijft drukken en we komen achterin steeds weer in de problemen. VVIJ weet na een aantal gemiste kansen uiteindelijk het doel te vinden en we staan met rust 1 – 2 achter.

In de tweede helft verandert het beeld niet van de wedstrijd. Delta heeft wat moeite om de bal goed aan te nemen, dan te kijken en te passen. Ook houden we niet altijd de bal kort bij ons en daardoor kan redelijk eenvoudig de bal worden onderschept. We leiden veel balverlies. Doordat VVIJ vaak voor de man uit verdedigt maken ze het ons nog lastiger. VVIJ beschikt ook over gevaarlijke aanvallers en ze lopen in de tweede helft uit naar een 1 – 7 voorsprong. Er zijn goede kansen voor Delta maar we weten die dit keer niet te benutten. Zo kopt Julian net over en komt ook Aimane met een afstandsschot niet tot scoren. Lars komt op het einde nog goed door op rechts en schiet de bal prima voor het doel maar Julian glijdt de bal net naast. Julian wordt uiteindelijk man of the match omdat hij goed heeft meeverdedigd en tot de laatste minuut probeert te scoren!

VVIJ was vandaag de betere ploeg maar de uitslag is enigszins vertekend. Het was geen goede wedstrijd van de E2 maar volgende week is er een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen.

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010