Deze pagina delen via socialmedia

Gelukkige remise MC2 -Sporting'70 MC1 21-04-2012

Uitslag: 2-2

Onderweg naar Utrecht kwam de regen en hagel met bakken uit de lucht. Toen we echter in Utrecht aankwamen, brak er een schraal zonnetje door. Dit was vooral voor het weer in grote getale meegekomen publiek een meevaller, konden de meegebrachte paraplu’s van Piet gelukkig aan de kant blijven.

Na de fantastische overwinning van vorige week op Woudenberg (7-1) begon de MC2 met goede moed aan de wedstrijd tegen Sporting’70 MC1 in de volgende opstelling;
Doel:  Lisa;  achter:  Nadine, Romy, Maartje en Loes;  midden:  Nina, Richelle en Laura: voor:  Floortje, Jaimy en Suzanne.

De MC2 begon goed aan de wedstrijd, met vlotte combinaties kwamen Floortje en Suzanne een aantal keren dicht bij het doel van Sporting’70 MC1. Dit resulteerde na een kleine 10 minuten al in een doelpunt van Floortje. Na een mooie pass van Suzanne kwam Floortje vrij voor de keeper. In eerste instantie kon de keeper nog redding brengen. In de rebound schoot Floortje de bal in het doel, 0-1.  Na een vrije kans van Floortje en een bal op de paal van Suzanne werd Delta wat gemakzuchtig. Er kwam meer ruimte op het middenveld en Sporting’70 MC1 werd wat sterker. Na een aanval over links kwam Sporting’70 MC1 in het strafschopgebied van Delta. Na weifelend optreden van de verdediging werd de bal in het doel geschoten, 1-1. Kort hierop werd er een bal hoog in de richting van het doel van Delta geschoten. Door de harde orkaanachtige wind ging de bal na de stuit over Lisa heen. Zij kon er net niet meer bij. Hierna was het een koud kunstje om de bal in het lege doel te schuiven, 2-1 voor de thuisploeg.

In de tweede helft kwam Priscilla in het veld voor Romy. De tweede helft was rommelig, Delta was onrustig, speelde veel de lange bal. Door de harde wind was dit niet te belopen voor de aanvallers van Delta. Sporting’70 MC1 combineerde steeds beter. Sporting’70 MC1 kreeg niet echt kansen maar was wel dreigender.  Het was eigenlijk wachten op de 3-1. De laatste 10 minuten kreeg Delta wat meer grip op de wedstrijd en kwam wat meer in de buurt van de keeper van Sporting’70 MC1. De schoten waren echter zonder kracht en een makkelijke prooi voor de keeper. Toch was het uitblinkster Floortje die met een geplaatst schot in de verre hoek de keeper van Sporting’70 MC1 verraste, 2-2. Richelle kreeg hierna nog een grote schietkans die ze helaas niet verzilverde.

A.s donderdag is er de kans op revanche tegen KFC MC1. Deze wedstrijd is verschoven naar 26 april, aanvang 1900 uur. Wanneer Delta het niveau haalt van de wedstrijden tegen Woudenberg, Meervogels, Hoofddorp en ’t Gooi kan Delta het KFC zeer lastig maken. 

Banners

FC Deltasports '95 versie 1.0, juli 2010