• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Beleid afgelastingen

  Afgelastingen training:

  Wanneer bij Delta door omstandigheden een of meerdere velden worden afgelast, dan wordt er getraind volgens de tijden van het noodprogramma. Deze tijden zijn te vinden op deze website bij de trainingstijden. Het inzetten van de tijden van het noodprogramma wordt tussen 16.00 en 17.00 ingesproken op de afgelastingenlijn: 030 63 656 56.

  Redenen voor afgelastingen:
  Velden kunnen afgekeurd worden door teveel regen, sneeuw, vrieskou of andere omstandigheden. Ook kunnen er zaken spelen die weinig met het weer te maken hebben (bijvoorbeeld verlichtingsproblemen, onderhoudsmomenten of bijzondere omstandigheden).

  Bel voor de zekerheid dus ook op goede dagen de afgelastingenlijn030-63 656 56

  Algehele afgelastingen:

  Er is sprake van een algehele afgelasting wanneer de KNVB in regio West I zowel de A- categorie (eerste klasse of hoger) als de B- categorie (overige elftallen) volledig afgelast.

  Zo'n afgelasting wordt dan bekend gemaakt via teletekst pagina 603 en meestal is er dan sprake (geweest) van extreme regenval of temperaturen onder het vriespunt.

  De verwachting is dat algehele afgelastingen nog maar hoogstzelden plaatsvinden omdat de meeste clubs in het bezit zijn van een kunstgrasveld **. 

  Op deze zaterdagen zullen oefenwedstrijden en trainingen ingedeeld worden volgens een schema gemaakt in overleg met het wedstrijdsecretariaat, de veldindeler en de coördinatoren.

  ** Bij een algehele afgelasting is het mogelijk dat het kunstgrasveld niet gebruikt mag worden, zoals bij extreme sneeuwval. Controleer dus altijd de afgelastingenlijn 030-63 656 56

  Niet alle gewone velden afgelast?
  Soms komt het voor dat er een of meer reguliere velden worden afgelast, maar niet allemaal. Dan worden toch de tijden van het noodprogramma aangehouden. De man van dienst zal dan aangeven dat de teams zich kunnen spreiden over de beschikbare velden. Dan dus wel korter trainen, maar toch wat meer ruimte.

  Wedstrijden vs trainen!
  Wanneer er velden zijn afgelast en er is een midweekse competitie of bekerwedstrijd ingepland, dan zal er gekeken worden of de wedstrijd doorgang kan vinden. Dat kan alleen als het niet ten koste gaat van de trainingen van andere teams. Alleen competitie of bekerwedstrijden van het eerste team zullen altijd doorgang vinden. Oefenwedstrijden worden in principe dan altijd afgelast, tenzij er opties zijn binnen de eigen trainingstijd. Dat geldt voor alle teams!

  Uitzonderingen!
  Het dagelijks bestuur van Delta kan onder bijzondere omstandigheden teams eenmalig ontheffing verlenen voor de bovenstaande regels.