• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Contributie inning via ClubCollect

   

  Inning contributie FC Delta Sports'95 uitbesteed aan ClubCollect

  Beste Delta Sports leden,

  Het bestuur is bezig geweest met het verbeteren van het innen van contributiegelden. Het innen van contributie is een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken.

  Vanaf dit seizoen gaan we samenwerken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, zoals het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

  Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Met ClubCollect kun je er namelijk voor kiezen om in één keer te betalen (betaalverzoek via Ideal) of in maximaal 4 termijnen (van 60 dagen). Je kunt bij automatische betaling zelf aangeven op welke datum de eerste termijn afgeschreven kan worden. Ook hier geldt dat je de eerste termijn maximaal 60 dagen kunt opschuiven. De standaard is 4 termijnen, wil je die aanpassen of in minder termijnen betalen dan kun je dit zelf aanpassen.

  Je krijgt een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester.

  Hoe werkt het precies? ClubCollect is een online facturatiemodule die onze vereniging ondersteunt bij het innen van contributiegelden. Binnenkort ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail, sms of per brief. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je, afhankelijk van de instellingen van de vereniging welke betaalmethode je gebruikt. Betaal je het liefst in termijnen? Dan verlopen de betalingen altijd via automatische incasso en rekent ClubCollect een kleine administratieve bijdrage. Je bepaalt zelf op welke dag de betaling wordt afgeschreven, en voorafgaand aan iedere afschrijving ontvang je een aankondiging, zo ben je altijd op de hoogte.

  Delen van gegevens: Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

  Door de samenwerking met ClubCollect bieden wij onze leden meer mogelijkheden voor betaling van hun contributie. Tegelijkertijd bespaart de vereniging veel tijd doordat ook de betalingsherinneringen geautomatiseerd via ClubCollect loopt. Mochten de betalingen te laat bij ClubCollect binnen komen ontvangen de leden één of meerdere betalingsherinneringen. Deze gaan gepaard met extra kosten. 

  Meer informatie?

  Kijk dan op de site van ClubCollect (www.clubcollect.nl) of ga naar een van de volgende pagina's:

  Veelgestelde vragen: 

  https://www.clubcollect.com/nl/faq-leden/

  Betaalverzoek (en aanpassen hiervan): 

  https://www.clubcollect.com/nl/faq-leden/#over-je-betaalverzoek

  Als er nog vragen zijn kun je deze rechtstreeks aan ClubCollect stellen of aan de penningmeester (penningmeester@deltasports.nl).

   

  Met vriendelijke groeten,

  Het bestuur

  Cees Hogenes (Voorzitter)