• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • De Merino's S2 - S2 dd 23-02019 (4-1)

  Mooiste doelpunt van Delta (buen tiro libre por Sergio/ Jordy)


  Zaterdag 23 maart de uitwedstrijd naar Merinos in Veenendaal. Thuis was het 1-1- geworden; Merinos had de 1 ste periode en staat nog op plek 2. Delta ging goed gemutst op pad, want zij staan 1 in de 3 de periode. Leider Geert hield hen een vette hap voor, dat zij bij winst van meer dan 3 doelpunten een kindermenu bij de Mac in Veenendaal mochten uitzoeken!

  Bij het intrappen vroeg de aanvoerder van de Merinoś Waar is die kale van jullie? Hij bedoelde Simon Helms, die wegens werkverplichtingen niet kon meedoen. Simon had de Merinos kale in Houten in de tang, want hij kon slechts 1 keer scoren. Bo v de Wurf had nekklachten en pakte de vlag als assistent op. In de 19e minuut een vrije trap net buiten de 16, die neer werd gelegd bij de 2e paal. Met een kopbal kwam Merinos op voorsprong. Merinos juichte al bij de 2-0, maar Bo appelleerde, want het was buitenspel. De scheids, die het niet zelf kon belopen gaf Bo gelijk! Vrij vlot kwam Delta op gelijke hoogte. Sergio Anaya Pena ( Spaanse nationaliteit): buen tiro libre por Sergio/Jordy- een mooi genomen vrije trap van Sergio, die Jordy Lubbers op- de penaltystip achteroverkoppend in het netje scoorde ( 1-1). Luke Fokker zijn vrije trap ging rakelings over. Op het middenveld werd de bal onnodig verspeeld en konden ze zo doorlopen: 2-1. Voor de rust kwam Merinos op 3-1 omdat keeper Rick v Renswoude zich op de bal verkeek.

  In de pauze gaf trainer Martijn Verkerk aan, dat er niet slecht werd gespeeld; fouten waren echter fataal. Delta ging er fris tegenaan. Luke gaf door op Jordy; net naast. Keeper Rick maakte met een snoekduik zijn foutje weer goed. Christian v Trigt ging door op rechts, passte op Benno Begic, die schoot op doel, maar er zat een been tussen. Benno had de 3-2 op zijn pantoffel, maar weer naast. Ook Davey van Denderen deed een duit in het zakje. Delta hield constant druk, maar de genadeklap viel aan de andere kant : 4-1

  Wel erg geflatteerd; geen kindermenu; geen punten

  Opstelling:

  Rick v Renswoude, Christian v Trigt, Jasper Luchtenburg, Thymen Doeleman, Niels Weenink, Luke Fokker, Gijs Heinen, Nathan Evers, Sergio Pena Anaya, Do Leboux, Jordy Lubbers, Davey v Denderen, Benno Begic


  Zaterdag 30 maart zijn bekerwedstrijden; geen competitie


  3 Loosdrecht 2    20-31
  4: CDW 2            20-28;
  5 Delta Sports 2  20-28;
  6. Eemdijk 2       20 -26;
  7 Odyseus 2       20-26;
  8 DHSC 2           20-26

  Koploper is de Bilt 2 , die worden wel kampioen; 2e zijn de Merinos 2 , die hebben al een periode. Er komen dus nog 2 clubs voor een periodetitel in aanmerking?? Poepiespannend niet? Nog 6 wedstrijden te gaan:

  Zaterdag 6 april thuis 12.30 Eemdijk 2
  Verder nog : IJFC 2 , JSV 2, CDW 2 , Elinkwijk 2 , de Bilt 2 ,