• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Exposure-producten

  Bordsponsoring, vanaf € 375,- per jaar
  Borden langs onze velden bieden wij in diverse maten (enkel, dubbel, etc.) en op diverse locaties aan. Maatwerk bespreekbaar. Minimale contractduur van 3 jaar. Prijs bord exclusief productiekosten.

  Doeksponsor veld 4 en 6 (rondwegzijde) € 750,- per jaar
  Doeken langs de rondweg zijn een uitstekend medium om uw merk kenbaar te maken aan de Houtense bevolking. Met ruim 8 miljoen autobewegingen per jaar is het bereik van een doek in de ballenvangers van de velden 4 en 6 uitstekend te noemen. Prijs exclusief productiekosten.

  Balsponsor wedstrijd Heren-1 € 200,- per wedstrijd
  Benoemd in programmaboekje, omgeroepen tijdens de wedstrijd en BC entree/ontvangst op sportpark voor, tijdens en na de wedstrijd.

  Banner of artikel op website en/of op Narrow casting, vanaf € 250,- per jaar
  Onze website www.deltasports.nl heeft ieder jaar 100.000 unieke bezoekers. Dit is dus een uitstekend medium met een zeer groot bereik. Ook uw banner kan op onze site meedraaien en op die manier extra prospects en omzet genereren voor uw bedrijf. Tevens kunt u uw organisatie bekend maken via ons narrow casting systeem. Combinaties, frequentie, positie en boodschap. Alles is bespreekbaar.

  Heb je vragen of interesse? Dan kun je contact opnemen via sponsoring@deltasports.nl. Iedere bijdrage waarderen wij zeer!

  Alle genoemde prijzen van al onze sponsormogelijkheden zijn exclusief BTW.

  [Terug naar overzicht alle sponsorpakketten en prijzen]