• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Geinoord S2 - S2 dd 16-03-2019 (0-3)

  Oulu, ( Finland) s morgens 5.50 (1 uur tijdsverschil NL) Ik kan niet meer slapen en schrijf het verslag even weg. Van Boy had ik enkele tips gekregen; aan de slag dan maar. Nog enkele vakantie tips uit Finland. We zijn langs het Olympisch stadion gekomen waar Yari Litmanen nog speelde. Daar staat ook het standbeeld van Nurmi, de Finse lange afstandloper, die zowel de 5 als 10 km won op de OS. Er wonen 5,5 miljoen mensen in Helsinki de hoofdstad 650.000. In Lapland bovenste gedeelte van Finland zijn meer rendieren dan mensen. Per dag worden er 10 rendieren dood gereden. Ik denk dat dit Delta verslag t dichtst bij de Poolcirkel ooit is geschreven.

  Zaterdag 16 maart uit naar Nieuwegein Zuid voor de return, thuis was het 2-2- geworden. Geinoord had toen 3 weigeraars, die niet in Geinoord 1 wilden spelen. Geinoord 2 staat nu op plek 14 laatste met 14 punten, Delta 2 met 25 op plek 4.

  Flarden: De 0-1 was een omhaal op de rand van de 16, van Boy van der Wurf., die in aanmerking was gekomen voor Geinoord TV, maar zover zijn ze nog niet. Bij Delta per 23.3 geloof ik. De 2e goal was een product van Luke Fokker, een vrije trap. Nr 3 was van Do Leboux, die met zijn verkeerde linkerbeen scoorde. Volgens Boy in de winkelhaak, Ik noemde dat vroeger de kruising. We tellen hem mee.

  De nieuwe trainer Tony Brosi (voor 2019/20 ) was ook komen kijken. Hij is een paar jaar terug ook trainer bij Geinoord geweest. Door regen en storm was goed voetbal niet mogelijk.

  Delta 2 had weer een goed weekend. Loosdrecht 2 verliest, DHSC verliest, CDW gelijk en nog 2 punten achterop Loosdrecht( nr 3 )! Trainer Martijn Verkerk was een tevreden man.

  Zaterdag 23 maart uit naar de Merino's 2, die gisteren ook punten verspeelde tegen Odysseus. We spelen om 11.45 uit in Veenendaal.