• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • HULP Gezocht

   

  FC Delta Sports '95 zoekt hulp. 

  Elke vereniging, ook FC Delta Sports, draait in belangrijke mate op vrijwilligers. De meeste vrijwilligers doen dit gratis en voor niets vanwege betrokkenheid met de club. Maar er zijn ook vrijwilligers die zo veel tijd in de club steken of kosten moeten maken dat zij een vrijwilligersvergoeding ontvangen. Met beide zijn wij heel blij. 

  Daarnaast kennen wij bij onze vereniging de verplichte vrijwilligerstaken zoals helpen in de keuken, de bar, de kiosk of helpen bij complexbeheer. Met deze verplichte vrijwilligerstaken kunnen wij NIET de functies invullen waarvoor bepaalde kennis, ervaring, beschikbaarheid of regelmaat vereist is. Ik denk hierbij aan een wedstrijdsecretaris, een man of vrouw van dienst, een complex coordinator etc. 

  Op dit moment zijn er teveel vrijwilligers die noodgedwongen twee of drie functies op zich nemen om de gaten die zijn ontstaan op te vullen. Er zijn functies die al weken of maanden open staan en waarvoor NIEMAND belangstelling toont. 

  Met dit bericht op de site een bericht op FaceBook en per email naar alle leden attenderen wij jullie als lid van onze vereniging op het verrichten van vrijwilligerswerk. KOM IN ACTIE !! en wacht niet tot iemand je vraagt om iets te doen.

  Wil jij alleen je verplichte vrijwilligerstaken doen dan respecteren wij dat maar meld je dan aan aan het begin van het seizoen en wacht niet tot het einde. 

  Het nieuwe seizoen staat in het teken van de viering van ons 25 jarig bestaan. Dit zullen wij met name vieren in de 2e seizoenshelft. Ook hier is komende maanden extra hulp bij nodig. 

  Op dit moment staan de volgende vacatures open:

  -Coordinator complexbeheer (vergoeding), gemiddeld 6 uur per week.

  -Mannen of vrouwen van dienst (op de zaterdagen) (vergoeding), gemiddeld 5 uur per dienst (1x in de 4 a 6 weken)

  -Grensrechter voor de Senioren 2 (vergoeding mogelijk), een dagdeel per wedstrijd. 

  -Wedstrijdsecretaris voor de JO8 t/m JO10 teams, 1 a 2 uur per week en je draait één keer in de 3 a 4 weken een ochtend of middag op een zaterdag als wedstrijdcoordinator. 

  -Wedstrijdcoordinatoren (gastheer/gastvrouw bij wedstrijdzaken op zaterdag) een dagdeel in de 4 a 6 weken. 

  -Voorzitter Seniorencommissie, 2 a 4 uur per week. 

  -2e penningmeester, is afhankelijk van verdeling van de taken met de 1e penningmeester.

  Iemand die vaste vrijwilliger is krijgt uiteraard vrijstelling voor de verplichte vrijwilligerstaken en voor verschillende functies is een vrijwilligersvergoeding bespreekbaar.

  Van diverse hierboven genoemde functies is een beschrijving met taken en urenbesteding aanwezig. Deze kun je vinden via onderstaande link.   

  https://drive.google.com/drive/folders/1rtleKuaQ6pIqXQbkrzgEZkbGe7TXiw8M?usp=sharing

  Bij vragen over een functie kun je ook een email sturen naar een van de bestuursleden via:

  voorzitter@deltasports.nl

  secretaris@deltasports.nl

  penningmeester@deltasports.nl