• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • FC Delta Sports '95 — waar staan wij voor?

  Met 1600 leden is zaterdagvoetbalvereniging FC Delta Sports ’95 de grootste vereniging in de gemeente Houten. De club telt 850 jeugdleden, 360 vrijwilligers en honderd spelende teams, waarvan 76 jeugdteams en 15 meisjes/vrouwenteams. Aantallen waar we trots op zijn. 

  Maar we zijn juist ook trots op wat we onze leden bieden, namelijk diversiteit. Een plek om te sporten voor iedereen, zoals onze G-teams, seniorenvoetbal (40+) en peutervoetbal. Jongens- en meisjesteams. We bieden onze talenten een uitdaging met prestatievoetbal en de niet-selectiejeugd stimuleren en faciliteren wij om met plezier bij onze vereniging te sporten.

  Onze visie is dan ook: "Bij FC Delta Sports '95 benut iedereen zijn of haar sportieve talent, op een passend niveau". 

  Positief Coachen
  Als vereniging dragen wij bij aan het concept ‘positief coachen’. Wij werken hard aan een positieve clubcultuur, waarin spelers zich optimaal ontwikkelen en lang bij de club aangesloten blijven. De vereniging staat voor een positieve clubcultuur en wil een voorbeeld zijn van een club waar het anders gaat. Waar mensen vooral bezig zijn met wat er góed gaat, en met de sterke kanten van spelers. Waar iedereen gepast met elkaar omgaat. Want wij geloven dat in zo'n cultuur onze voetballers zich beter kunnen ontwikkelen en dus betere prestaties neerzetten.

  Meer dan voetbal
  FC Delta Sports ’95 is een actieve vereniging. Naast de seizoenscompetitie worden er ook toernooien gehouden op ons complex. Niet alleen vanuit de KNVB, maar ook bijvoorbeeld het schoolvoetbaltoernooi en het jaarlijkse WK Adoptietoernooi.

  Naast voetbal organiseren leden en vrijwilligers veel nevenactiviteiten. Denk aan:

  • maandelijkse kaartavonden;
  • feestavonden;
  • optredens van regionale zangers;
  • Holland Delta House tijdens WK of EK.

  En we sluiten het seizoen traditioneel af met een BBQ-feestavond, voorafgegaan door het zogenoemde Hoge Hoed Toernooi, waarbij leden en vrijwilligers in teams van vier met veel lol en enthousiasme tegen elkaar voetballen. 

  Accommodatie
  Onze voetbalvereniging ligt op sportpark de Kruisboog in Houten. Het sportpark is centraal gelegen, goed te bereiken en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid. Het complex beschikt over zes velden, waarvan 2 met kunstgras, en een straatvoetbalpleintje. Daarnaast beschikken wij over een eigen kantine met groot dakterras, met uitzicht op het hoofdveld (zowel binnen als buiten). Onder de kantine bevinden zich de kleedkamers.

  FC Delta Sports ’95, uw partner in business
  Het fundament van de vereniging vormen onze vrijwilligers en sponsoren. Zeker in een tijd waarbij subsidies geminimaliseerd worden. Wij drukken graag onze waardering uit voor iedereen die deel uitmaakt van dit fundament. Onze sponsoren bieden wij daarbij graag de passende exposure, het image en het goede gevoel dat bij ze past. We stimuleren de samenwerking tussen onze sponsoren onderling. We stimuleren dat wat ze nodig hebben om zakelijk succesvol te zijn in de regio. Maar ook bieden wij hen het plezier om onderdeel uit te maken van een gezellige vereniging in Houten. Met voetbal voor dames en heren op hoog niveau.

  Ons onderscheidend vermogen:

  • Positieve clubcultuur
  • Gericht op de grote sociale en educatieve waarde van voetbal
  • Toegankelijk voor iedereen: man, vrouw, jong, oud, gehandicapt; zowel recreatief als prestatief
  • Onze bereikbaarheid: dagelijks bezoeken vele leden en externen ons complex en onze website

  Zie verder ook onze sponsorpagina.