• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Je talent verder ontwikkelen? Dat kan, om te beginnen op 22 oktober

  FC Delta Sports ’95 ziet uit naar de samenwerking met de Voetbal Talenten School en wil alle jeugdleiders en trainers vragen om deze opleiding onder de aandacht te brengen bij hun jeugdteam.

  Iedereen heeft talent, de één wat meer als de ander??..wil je dat talent verder ontwikkelen ?....geef je dan op!
  Zondag 22 oktober is het al zo ver!

  Elke speler heeft talent, de vraag is alleen of dit talent de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. Spelers worden beter wanneer ze goed opgeleid worden. Vaak is dat een probleem bij de meeste voetbalverenigingen omdat men deze faciliteit niet bij elk jeugdteam kan aanbieden. Daarom is de vereniging FC Delta Sports ’95 een samenwerking aangegaan met de Voetbal Talenten School.  Vanaf zondag 1 oktober wordt een opleiding aangeboden van 11 trainingen. Hoofdtrainer is Gert Kruijs (oud BVO trainer en de huidige hoofdtrainer van amateurclub DOVO). De rest van de trainersstaf bestaat uit ambitieuze en ervaren (jeugd)trainers (o.a. van FC Utrecht). Ook Houtenaar en profspeler van Go Ahead Eagles, Leon de Kogel, behoort tot de trainersstaf.

  Voor deze opleiding, die bestaat uit 11 trainingen, is iedereen tussen de 7 en 15 jaar van harte welkom. Ook kinderen van andere voetbalverenigingen kunnen zich opgeven.  

  We starten op zondagmorgen 22 oktober bij FC Delta  Sports ’95. 8:45 uur: verzamelen in de kantine; 9:00 uur start training; 10:15 uur: einde training.

  Inschrijven kan via onze website:   www.voetbaltalentenschool.nl

  Sportgroeten,

  Trainersstaf Voetbal Talenten School,