• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • JO11-5M - Sporting O11-4 dd 31-08-2019 (beker)

  Beste Deltasporters,

  Hierbij een korte introductie en een mooi wedstrijdverslag van ons superleuke meidenteam JO11-5M. Het is een enthousiaste groep meiden die heel graag willen voetballen! Dit zijn al onze speelsters:
  Stella, Maud, Fleur, Bloem, Madelief, Kayla, Hazal, Améle, Fay, Elis en Manar.
  Ook dit seizoen spelen we weer in een jongenscompetitie. We hebben er erg veel zin in! Hoe onze 1e bekerwedstrijd is gegaan kunnen jullie hieronder lezen.
  Het verslag is gemaakt door de aanvoerster van onze 1e wedstrijd: Madelief. Veel leesplezier!

  Verslag voetbalwedstrijd JO11-5m tegen sporting JO11-4
  We moesten al heel vroeg verzamelen, namelijk 7:55 uur. Er deden 2 meiden uit een ander team mee van onze eigen club met de tegenstander anders waren er niet genoeg spelers. En toen gingen we voetballen. Het eerste doel punt werd al snel gemaakt door Elis. En daarna nog een door Elis. Toen had Fleur een mooi schot op goal. Maar de tegenstander hield hem tegen met zijn handen. Toen hadden we een penalty.  En die scoorde Fleur. Toen stond het 3-0 voor ons en was het pauze.

  Fleur schoot van ver af en hij zat er in! Daarna had Manar een hele mooie kans maar die ging jammer genoeg over. Toen was het weer pauze

  Fleur gaf een voorzet en het was een eigen goal! En daarna had Bloem gescoord door de benen. Het ging echt super goed allemaal. Toen had Fleur weer een super goed goal. Het stond in middels al 7-0. De tegenstander deed het ook goed. Manar schoot hard door het midden en ja hoor weer een goal 8-0! De tegenpartij kreeg de bal dicht bij ons doel en ze scoorden door een invaller van Delta. Toen had Amel een super goede kans maar die ging jammer genoeg naast. Hazal deed een goeie actie en scoorde. Dat was het 10e doelpunt! En Amel had een super goede actie en gaf een voorzet op Fleur en ze scoorde! Toen ze midden uitnamen had Elis de bal gelijkt afgepakt. Ze had een goede actie en scoorde. Door een goed samenspel scoorden we weer door Fleur. Toen kwam de tegenpartij dichtbij ons doel en Fay schoot hem super goed weg. Maar jammer genoeg kwam hij tegen een invallers voet en toen hadden we een tegen doelpunt.

  Uiteindelijk was de eindstand 13-3. Een goed begin voor het nieuwe voetbalzeizoen