• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Nu de grasvelden langzaam weer op adem zijn gekomen na deze droge zomer, kunnen de jeugdkeepers van Delta Sports ook weer volledig aan de slag! De trainingen voor de keepers van onze jeugd standaardteams op de: 
   
  • pupillen goals zijn op de woensdag vanaf 18.30 uur (O10, O11 en O12) 
  • grote goals zijn op de woensdag vanaf 19:15 uur (O13 t/m O19)
   
  Deze trainingen zijn 'vrije inloop trainingen’ voor de liefhebbers onder onze jeugdkeepers, aan-of afmelden per training hoeft dus niet. Als je er bent, verwachten we wel dat je je inzet, als keeper ben jij namelijk afhankelijk van hoe je mede keepers de oefening uitvoeren. Bij het noodprogramma vervallen deze keeperstrainingen in verband met de beschikbare ruimte op de kunstgrasvelden op dat moment, check hiervoor onze website voor de training als je twijfelt. 
   
  Onze jeugd selectiekeepers trainen in specifieke groepjes per lichting. Deze trainingen zijn verplicht voor de geselecteerde keepers en gaan in principe altijd door bij het noodprogramma. Afmelden omdat het regent of buiten erg warm is, worden niet als geldige reden gezien. Deze trainingen zijn op woensdag voor de selectiekeepers van de O13 en op donderdag van 18:15 tot 22:00 uur voor de overige jeugd selectiekeepers.
   
  Het complete schema met keeperstrainingen voor de jeugd staat onder het menu Programma en Uitslagen / Trainingen en noodprogramma.