• Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor Gold Sponsor
 • Webshop
 • Meisjes en Vrouwen voetballers gezocht.

   

   

  Of je nu prestatief of alleen voor jouw plezier wilt voetballen, het kan allebei bij FC Delta Sports´95 in Houten.

  FC Delta Sports´95 is al jaren één van de voetbalverenigingen in de regio Utrecht met een grote meisjes-/en vrouwenvoetbalafdeling.

  Gezellig met vriendinnetjes samen spelen of juist nieuwe vriendinnetjes maken in een voetbalteam, graag op hoger niveau wil presteren, iedereen kan bij FC Delta Sports’95 haar ambitie hebben om plezierige prestaties te ervaren of juist prestatief met plezier te voetballen.

  FC Delta Sports’95 wil graag beide opties aan haar leden (blijven) bieden en blijft dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe meisjes en vrouwen die op hun eigen niveau en met plezier willen voetballen en presteren.

  Deze voorliefde voor meisjes- en vrouwenvoetbal gaat overigens hand in hand met het jongens- en mannenvoetbal en onder andere dat maakt FC Delta Sports’95 een gezellige, voort strevende en ambitieuze voetbalvereniging. 

  Wil je graag eens ervaren hoe het is om bij FC Delta Sports’95 te trainen en/of te spelen? Stuur dan een bericht naar ledenadministratie@deltasports.nl en kom een keer meetrainen met één van onze meisjes of vrouwenteams.