Benoeming technische commissie

Vanaf het nieuwe seizoen 2022-2023 heeft onze vereniging weer een volwaardige commissie Technische Zaken.

Deze commissie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en toezicht houden van het door FC Delta Sports ’95 te voeren technische beleid. De leden van de technische commissie zullen zich primair richten op de bovenbouw bij de jeugd en de senioren selectie inclusief Jong Delta (beloften team met spelers O23).

De technische commissie zal bestaan uit: Herman Wallenburg (hoofd technische zaken), Ron Braakman en Robbert Jan Thijs. Alle drie kennen de vereniging goed tot zeer goed en hebben afgelopen jaren hun sporen verdiend in het voetbal als trainer/coach.

Wij zijn blij dat wij Herman Wallenburg na zijn laatste seizoen als hoofdtrainer kunnen behouden voor de vereniging in deze nieuwe rol. Herman is als hoofd technische commissie eindverantwoordelijk voor zowel de technische zaken bij de selecties van de bovenbouw jeugd en senioren en rapporteert en adviseert het Dagelijks Bestuur.

Ron Braakman zal zich samen met Herman primair gaan focussen op de senioren op het gebied van technische zaken maar bijvoorbeeld ook het scouten van tegenstanders of spelers. Ook blijft Ron de activiteiten organiseren rondom de seniorenselectie en het organiseren van activiteiten. Vanwege deze nieuwe uitdaging voor Ron zal hij na dit seizoen stoppen als teammanager.

Robbert Jan Thijs is ook geen onbekende binnen onze vereniging. Behalve dat RJ zelf in de jeugd heeft gevoetbald bij onze vereniging, is hij ook jarenlang als trainer bij de jeugd actief geweest. RJ zal zich samen met Herman en in goed overleg met de jeugdcommissie zijn focus richten op technische zaken binnen de jeugdafdeling.

Wij wensen Herman, Ron en Robbert-Jan volgend seizoen veel succes in hun nieuwe rol.

Het Bestuur.

Deel:

Ander nieuws

Belangrijke mededeling: