Corona regels kantine & terras, complex en beperkte beschikbaarheid van de kleedkamers

Het voetbal gaat of is inmiddels van start gegaan. Daar zijn wij allemaal blij mee maar dat betekent niet dat er geen beperkingen meer gelden!  Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gelden naast de algemene regels ook nog altijd beperkende maatregelen ten aanzien van gebruik van de kleedkamers en beperkende regels in de kantine en het terras.

Algemeen

  • Voor 18 jaar en ouder houdt minimaal 1,5 meter afstand;
  • Bij verkoudheid en niezen, blijf thuis;
  • Was je handen regelmatig.

Kleedkamers protocol kleedkamers en complex

In de kleedkamers geldt vanaf 18 jaar en ouder nog steeds de regel van 1,5 meter afstand houden waardoor de capaciteit van de kleedkamers beperkt is (minder personen) waardoor het gebruik van de kleedkamers is beperkt tot:

  • Jeugd tot en met O12 geen kleedkamers voor of na de wedstrijd (kom dus gekleed naar het sportcomplex ook bezoekende teams)
  • Jeugd vanaf O13 t/m O19 beschikken wel over een kleedkamer, gebruik deze zo kort mogelijk vanwege doorstroming en beperkte beschikbaarheid.
  • Seniorenteams (M/V) geen kleedkamer voor de wedstrijd (kom dus gekleed naar het sportcomplex, ook bezoekende teams). Alleen na de wedstrijd is er een kleedkamer beschikbaar om te kunnen douchen en om te kleden (hou hierbij de 1,5 meter in acht en het aangegeven aantal personen).

Vanwege de regels en de beperkte beschikbaarheid hierdoor van de kleedkamers, kunnen wij alleen voor de A categorie selectieteams (S1, S2, Vr 1 en Vr2) een uitzondering maken. Deze teams hebben de beschikking over minimaal één kleedkamer voor en na de wedstrijd.

Kantine & terras protocol kantine en terras

De kantine en het terras vallen onder de horeca regels. Dit betekent invullen van een registratieformulier of via de QR code, verplicht zitten (dus ook op het terras) en 1,5 meter afstand houden. Hierdoor is de capaciteit beperkt en kan het zijn dat er géén plek is.

Overige protocollen

Protocol bezoekende teams

Protocol voor spelers, trainers en staf

 

Deel:

Ander nieuws