Entree kaarten en supporterspas Senioren 1 wedstrijden

Op zaterdag 4 september start de voorverkoop van de supporterspas voor de thuiswedstrijden van ons 1e heren elftal voor het seizoen 2021-2022.

Vanaf de eerste thuiswedstrijd van de competitie (zaterdag 2 oktober) bedraagt de entree € 4,00 voor een los kaartje. Hiervoor ontvangt men behalve een programmaboekje ook een munt voor een gratis consumptie naar keuze (excl. speciaal bier en mixdrankje), hierdoor bedraagt de entree feitelijk minder dan € 2,00.

Bezoekt u de thuiswedstrijden regelmatig dan is een supporterspas wellicht voordeliger. Zeker als u deze aanschaft in de voorverkoop (vanaf 4 september tot en met 18 september). Want in de voorverkoop ontvangt u 10% korting en kost de supporterspas € 36,00. Verkoop geschiedt op zaterdagen vanuit het wedstrijdsecretariaat.

Met een supporterspas steunt u niet alleen ons 1e elftal, u ontvangt ook een programmaboekje en een gratis consumptie net als de koper van een los entree kaartje. Indien de vereniging besluit om een supporters bus in te zetten (alleen bij verre uitwedstrijden of bij promotie wedstrijden) hoeft de houder van een supporterspas géén eigen bijdrage te betalen voor de bus.

P.s. indien de competitie opnieuw niet uitgespeeld kan worden a.g.v. corona, zullen wij een bedrag terugbetalen in evenredigheid met de niet gespeelde thuiswedstrijden.

 

 

 

Deel:

Ander nieuws