FC Delta Sports ’95 en Herman Wallenburg verlengen hun samenwerking.

Het bestuur heeft met Herman Wallenburg overeenstemming bereikt over de verlenging van de samenwerking voor nog eens twee seizoenen. Beide partijen waren er snel uit en zijn blij met deze verlenging.

Herman is gestart in het seizoen 2019-2020 waar begin maart abrupt een einde aan kwam als gevolg van “corona”. Helaas kwam ook het tweede seizoen na vier competitiewedstrijden medio oktober tot stilstand en is momenteel nog onduidelijk hoe en wanneer de competitie hervat zal worden.

Door twee gebroken seizoenen heeft Herman met zijn technische staf en spelers niet kunnen afmaken waaraan men begonnen was. Ondanks alles was het gevoel en de samenwerking tussen spelers, staf en het bestuur goed en zien wij de verlenging met twee jaar met vertrouwen tegemoet. Komende weken zal met de overige leden van de technische staf gesproken worden over hun plannen en mogelijke verlenging van hun overeenkomst.

Naast zijn werkzaamheden als hoofdtrainer van de senioren selectie zal Herman zich ook nadrukkelijk gaan bezig houden als technisch coördinator van de bovenbouw van de jeugdafdeling. Want onze jeugdafdeling is en blijft de kweekvijver voor talenten met als doel dat er elk seizoen een aantal spelers vanuit de jeugd onze seniorenselectie komt versterken.

Uiteraard hopen wij dat ergens begin 2021 de competitie in welke vorm dan ook hervat kan worden en dat iedereen gezond is en blijft en het seizoen 2021/2022 weer een normaal seizoen zal worden.

Wij wensen Herman veel succes de komende twee seizoenen bij onze vereniging.

Bestuur

FC Delta Sports ‘95

Deel:

Ander nieuws