FC Delta Sports ‘95 opnieuw toegetreden tot het RAC-netwerk van FC Utrecht.

Voetbalvereniging FC Delta Sports’95 behoort weer tot het zogeheten RAC-netwerk van FC Utrecht.

Na een korte onderbreking van de samenwerking, hebben beide partijen elkaar weer gevonden. FC Delta Sports’95 behoort tot de A-categorie van clubs uit de regio waarmee de Domstedelingen samenwerken.

Schitterende club

“FC Utrecht en de club hebben altijd al nauwe banden met elkaar gehad, onder meer vanwege het feit dat veel leden van de club uit Houten supporter zijn van de FC, maar ook vanwege het talent wat regelmatig naar FC Utrecht doorstroomt”, zegt Coördinator Scouting en Manager RAC Bas van den Brink van FC Utrecht. “FC Delta Sports’95 is een schitterende club met een grote jeugdafdeling. We zijn er blij mee dat we weer met deze fijne vereniging samenwerken en gaan vol vertrouwen en met veel enthousiasme samen de toekomst tegemoet.”

Hoger plan

FC Utrecht ondersteunt de club, als onderdeel van de RAC-overeenkomst, onder meer in het ontwikkelen van het jeugdkader. De Domstedelingen willen samen met de clubs uit de regio het Utrechtse voetbal naar een hoger plan tillen en doen dat onder meer via het RAC-plan.

Onder anderen Mitchell van Rooijen is via FC Delta Sports’95 doorgestroomd naar FC Utrecht. Aanvoerder en routinier Willem Janssen van FC Utrecht was tot het afgelopen seizoen ook een van de jeugdtrainers bij de vereniging.

Voorzitter Cees Hogenes is blij met getekende RAC overeenkomst. “De bijbehorende plaquette zal spoedig een prominente plaats krijgen in ons sportcomplex aan de Kruisboog”.

Deel:

Ander nieuws

Belangrijke mededeling: