FC Delta Sports ‘95 verkoopt loten met de Grote Clubactie

FC Delta Sports ‘95 verkoopt loten met de Grote Clubactie

Dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor het vernieuwen van het pannaveld en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is gestart op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekjes en QR-codes
Onze leden verkopen loten via persoonlijke QR codes. Daarnaast hebben onze jeugdleden een verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat ook zo’n handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

We doen het samen
Inmiddels zijn we 2 weken onderweg en wat zijn we al trots! Iedereen gaat er vol voor en we lijken ons doel te behalen met behulp van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Dank jullie wel!

De stand per 7 oktober 2022

img 0308

Deel:

Ander nieuws