Gewijzigd avondklok trainingsschema (trainen tot 27 jaar & ouder).

Vanwege de doorgevoerde versoepelingen in het corona beleid mogen vanaf 3 maart ook de senioren leden TOT 27 jaar weer buiten trainen en onderlinge partij vormen spelen. Wel blijft de avondklok vanaf 21.00 uur van kracht. De animo bij de senioren leden om weer te trainen is groot maar de ruimte beperkt. Dit betekent dat de jeugd teams hier en daar moeten inschikken, of eerder trainen en soms niet twee keer kunnen trainen of niet bij noodprogramma. Ook de senioren selectie teams kunnen hierdoor doordeweeks maar 1x trainen plus een keer op de vrijdag of zaterdag.

Inmiddels mogen ook spelers van 27 en ouder weer buiten sporten maar hier gelden nog afwijkende regels!!  Zij mogen in (vaste) groepjes van 4 trainen maar moeten bij de oefeningen 1,5 meter afstand in acht houden. Dat is lastig maar hou daar wel rekening mee en hou elkaar scherp op deze regel in het belang van ons allemaal.

De aanpassing van het schema kan betekenen dat sommige teams eerder of op een ander veld trainen of samen met een andere team(s) hun veld moeten delen. Het kan hierdoor met name in het noodprogramma nog wat drukker zijn dan normaal. Wij vragen jullie medewerking en begrip voor deze aanpassing die hopelijk niet te lang gaat duren.

Op het moment dat de avondklok vervalt of een uur later ingaat kunnen wij weer het “oude schema” gaan hanteren.

De trainingen stoppen dus om 20.15 uur zodat er nog tijd is om alles op te ruimen en iedereen ruim voor 21.00 uur weer thuis is.

Het gewijzigde schema kun je vinden via https://drive.google.com/file/d/17OK7d_yP2wvbeZmdBOoHEoyxJqcj3DDG/view?usp=sharing

Ook het basis schema voor de trainingen op de zaterdag is gewijzigd zodat de Senioren selectie (VR selectie traint de 2e keer op vrijdagavond) en ook voor de lagere senioren er ruimte is om te trainen of een partijtje te spelen. Als je team gebruik wil maken van de ruimte op de zaterdagmiddag laat dat even vooraf weten aan de Seniorencommissie (Thei Gulikers) of aan wedstrijdzaken. Er is in dat geval op de zaterdagen wat minder ruimte voor het spelen van onderlinge jeugdwedstrijden. De jeugd heeft al maanden kunnen trainen en doet nu graag stapje terug voor de leden die dat niet mochten.

Het basis schema voor de zaterdag kun je vinden via: https://drive.google.com/file/d/1_T3eQGE5YlZ5DeEJEnUjOSS-qSLbUxzy/view?usp=sharing

Deel:

Ander nieuws

[adinserter block=”2″]