Hervatting trainingen en gebruik kleedkamers

Vanaf maandag 17 januari mogen alle teams eindelijk weer gewoon trainen.

Voor spelers van 18 jaar en ouder gelden er wel extra regels. Voor de binnenruimte (kleedkamer/toilet) is een Corona Toegang Bewijs (CTB) nodig en is een mondkapje verplicht. Het handhaven van deze regels is gezien onze accommodatie met meerdere in- en uitgangen organisatorisch niet te doen voor een vrijwilligersorganisatie. Dit zou een reden kunnen zijn om dan maar alle kleedkamers dicht te houden. Maar daarmee doen wij spelers tekort die zonder beperkingen toegang hebben maar ook onze oudere spelers die geen klachten hebben, gevaccineerd of hersteld zijn.  Gezien het landelijk gemiddelde waarschijnlijk een zeer een ruime meerderheid van onze leden.
Dus hebben wij besloten de kleedkamers open te houden en een beroep te doen op de eigen verantwoording van spelers, leiders en trainers. Ben je niet in bezit van een geldig CTB of wil je om andere redenen geen gebruik maken van de kleedkamers, kom dan in sportkleding naar de training en gebruik de kleedkamers niet. Heb je klachten of ben je verkouden blijf dan thuis!
Diegene die wel gebruik maken van de kleedkamers, hou afstand, gebruik een mondkapje binnen en ga met maximaal 2 personen tegelijk douchen.

 

Deel:

Ander nieuws

Belangrijke mededeling: