Inschrijving voorjaarcyclus voetbalschool Pro Academy Houten

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en gek van voetballen? Dan is Pro Academy Houten écht iets voor jou!
Elke zondag geeft Pro Academy Houten op Sportpark de Kruisboog trainingen aan leergierige spelers die graag het uiterste uit hun voetbaltalent willen halen. 

De inschrijving voor onze nieuwe cyclus die na de winterstop van start gaat, is geopend. Voor een hele scherpe prijs (€130) voor 10 trainingen ben jij weer verzekerd van een heleboel kennis, tips en tricks om je technische vaardigheden te verbeteren. Naast ontzettend veel plezier waarderen de deelnemers van de afgelopen cyclussen vooral de individuele aandacht en de uitdagende voetbalvormen.

Op www.proacademyhouten.nl kunnen jij en je ouders het inschrijfformulier vinden en je inschrijven voor de lentecyclus ’22. Deze cyclus start op zondag 30 januari 2022 en is voor de leeftijden vanaf 6 jaar tot en met 14 jaar. Naast alle nieuwe voetbalvormen zullen wij ons bij de oudere groepen ook weer gaan richten op het ontwikkelen van motorische vaardigheden door loopcoördinatie trainingen onder leiding van FC Utrecht speler Wes Bottenburg.

Hopelijk zien wij je in 2022, zodat we verder kunnen werken aan je voetbaldromen!

Met sportieve groet,

Wiebe de Haan
Hoewel Delta Sports ’95 er volledig los van staat, willen wij deze voetbalschool toch onder de aandacht brengen. Veel deelnemers zijn afkomstig uit de gemeente houten en lid van onze vereniging, bovendien heeft Wiebe zelf ook bij Delta Sports gevoetbald.

Deel:

Ander nieuws