Jubileumboek FC Delta Sports ’95 (voorverkoop)

Jubileumboek FC Delta Sports ’95 !

Rond 10 november zal het lang verwachte jubileumboek van onze vereniging onder de titel “25 jaar aan de bal” verschijnen.

Diverse leden en oud-leden hebben hiervoor in de afgelopen maanden behoorlijk wat inspanningen geleverd – het resultaat mag er zijn. Het boek belicht de oprichtingsfase en verhalen over de sportparken waar wij tot op heden onderdak hebben gevonden. Ruim 30 leden en oud leden hebben in interviews hun verhaal verteld en vergezeld met een groot aantal foto’s en krantenartikelen. Maar ook het heden en de toekomst komen aan de orde.

De afdelingen en commissies van onze club nemen je mee in waar zij voor staan en hoe de ontwikkelingen zijn gegaan. Ook de gewaardeerde leden die vandaag de dag niet meer onder ons zijn kregen een plekje, zonder hen was de club niet wat hij vandaag de dag is.

Het boek is een echte aanrader en een mooi Sinterklaas of Kerstgeschenk. Het boek omvat een kleine 180 interessante en vermakelijke pagina’s die de geschiedenis van onze vereniging belichten. Het boek is ook “interactief” want via enkele QR codes in het boek komt de lezer bij een tweetal filmpjes met historische beelden, bij de jubileumkrant van 10 jaar geleden en bij foto’s van de seniorenselectie door de jaren heen. Met onderstaande foto van het kaft lichten wij alvast een sluier op van wat je kunt verwachten.

Het boek zal voor de prijs van € 25,- verkrijgbaar zijn in onze kantine maar ook in de vestigingen van The Read shop in Castellum en Het Oude Dorp.

De voorinschrijving, voor leden en oud-leden, is van start gegaan en loopt tot 15 november.

Voorinschrijvers kunnen rekenen op een korting van € 2,50 per boek. Inschrijven kan via email: jubileumboek@deltasports.nl onder vermelding van “voorinschrijving”, je naam, aantal exemplaren en je 06 nummer. Je ontvangt van ons op je 06 nummer een betaalverzoek vanuit onze ING bankrekening.

Zodra het boek daadwerkelijk is gedrukt en beschikbaar is (uiterlijk half november) ontvang je bericht en kunnen de bestelde boeken opgehaald worden in de kantine.

Uiteraard kan het boek ook na 15 november gekocht worden via de kantine of de vestigingen van The Read Shop in Houten maar dan mis je de korting en bedraagt de verkoopprijs € 25,-.

 

Deel:

Ander nieuws