Kevin Ligtermoet stelt zich voor.

Volgend seizoen volg ik Herman Wallenburg op als hoofdtrainer van deze mooie vereniging.

Ik heb de afgelopen weken veel informatie gekregen over FC Delta Sports ’95. Nu is er aan mij gevraagd om wat meer over mezelf te vertellen aan alle betrokkenen bij Delta.

Privé/werk

Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vrouw Sanne en dochter Isa in De Bilt. In mei verwachten wij onze tweede dochter. Ik werk als coördinator op een financiële afdeling van pensioenen bij a.s.r. in Utrecht.

Voetbalverleden

In de jeugd heb ik bij FC De Bilt gespeeld en daarna ben ik overgestapt naar het 1e van Hercules. Ik combineerde het zelf spelen altijd met het trainen van een jeugdteam waardoor ik jarenlang vijf dagen in de week bij Hercules was. Op mijn 32e heb ik besloten om te stoppen als speler. Zo kon ik mij meer gaan richten op het trainersvak en ook wat meer tijd vrij maken voor mijn gezin. Bij SVM uit Maartensdijk heb ik toen de kans gekregen om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Dit heb ik drie seizoenen met veel plezier gedaan.

Huidige functie

Nu ben ik assistent trainer bij mijn oude club Hercules. Naast het assistent trainerschap volg ik ook de Uefa A opleiding bij de KNVB. Het is de bedoeling om deze opleiding dit seizoen nog succesvol af te ronden.

Hobby’s

Eerlijk gezegd heb ik naast het voetballen weinig hobby’s. Ik vind het leuk om tijd met mijn gezin door te brengen en regelmatig uit eten te gaan. Om nog een beetje in beweging te blijven loop ik soms hard en ga ik in de zomermaanden af en toe golfen, maar beide doe ik eigenlijk veel te weinig.

Afsluiting

Ik kijk heel erg uit naar komend seizoen. Het is voor mij een mooie uitdaging om met een nieuwe staf en spelersgroep aan de slag te gaan. Daarnaast zijn er vast en zeker vele vrijwilligers bij Delta aanwezig om de zaterdag tot een succes te maken. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten. Ik wens iedereen de komende maanden nog veel plezier en succes met het restant van de competitie. Tot snel!

Met sportieve groet,

Kevin Ligtermoet

Deel:

Ander nieuws

Belangrijke mededeling: