Nieuwe trainers Senioren 2 stellen zich voor.

Vanaf het nieuwe seizoen zijn Wesley Haasjes en Jefrey Golverdingen de nieuwe trainers van Senioren 2.

Zij stellen zichzelf voor.
Mijn naam is Wesley Haasjes, 35 jaar en afkomstig uit Schalkwijk. Ik ben 3 jaar geleden gelukkig getrouwd met mijn vrouw Danielle waar ik al bijna 11 jaar mee samen ben. Samen hebben we twee zoons: Levi van bijna 8, Luca van 4 en onze hond Kaya.

Ik ben ooit begonnen bij vv Utrecht als 6 jarig jongetje en al snel maakte ik als 7 jarige de overstap naar Ajax. Daar heb ik vijf jaar in de opleiding gezeten. Daarna twee jaar Elinkwijk en vervolgens drie jaar bij FC Utrecht. Vanaf mijn 18e altijd in de 3e en 4e klasse van het amateurvoetbal gespeeld bij Schalkwijk, DHSC en vv Hees.

Na al eerder een jaar trainer van Eemboys 2 te zijn geweest, kriebelde het dit jaar weer om het trainersvak weer op te pakken. Ik heb me daarvoor ook ingeschreven voor de uefa C opleiding. Na de verschillende gesprekken met diverse clubs heb ik mijn gevoel gevolgd en voor Delta Sports gekozen. Gesprekken waren heel goed, open en vooral menselijk en dat heeft de doorslag gegeven. Daarbij zie ik hier een hele leuke uitdaging liggen om met deze jonge groep aan de slag te gaan en kijken waar we het naartoe kunnen brengen.
Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen! Tot snel!
Groetjes,
Wesley
Info van Jeffrey volgt z.s.m.

Deel:

Ander nieuws

Belangrijke mededeling: