Opzeggen lidmaatschap of overschrijving aanvragen? Doe dit dan uiterlijk 15 mei.

Wil je stoppen met voetballen of wil je overschrijving aanvragen naar andere vereniging?

Het is voor vele van ons een seizoen om gauw te vergeten waarbij er bijna niet gevoetbald kon worden in competiteverband en voor 18 plussers ook vrijwel niet getraind kon worden. Helaas kon de vereniging hier niets aan doen en hebben wij waar dat binnen de regels was toegestaan van alles georganiseerd zodat vooral de jeugdteams doordeweeks konden trainen en op zaterdag onderlinge wedstrijden konden spelen.

Ondanks de situatie van dit seizoen vinden wij het fijn als je lid blijft en volgend seizoen weer lekker komt trainen en wedstrijden voetballen, de extra kilo’s eraf trainen en weer lekker fit worden. Bovendien kun je dan trainen op velden die voorzien zijn van de nieuwste LED verlichting. Wij gaan er vanuit dat de kantine dan ook gewoon weer open zal zijn.

Besluit je toch om te stoppen dan begrijpen wij dat, maar doet dat dan wel uiterlijk 15 mei 2021. Want wij moeten al heel snel in juni de teams voor volgend seizoen doorgeven aan de KNVB en alle spelers weer in de verschillende teams gaan indelen. Overschrijven naar een andere vereniging kan uiterlijk tot en met 15 juni 2021. Maar ook in dat geval horen wij dit graag zo spoedig mogelijk (voor 1 juni) zodat wij jou niet hoeven in te delen.

Opzeggen kan alleen schriftelijk (per email) via ledenadministratie@deltasports.nl  Vermeld daarbij je naam en team. Opzeggingen bij trainers/leiders en/of coördinatoren gelden niet als opzegging!

De uiterste datum voor het opzeggen van je lidmaatschap bij onze vereniging is 1 juni a.s. als je na deze datum opzegt, zal er een half seizoen contributie in rekening worden gebracht.

 

Deel:

Ander nieuws