Overzicht van activiteiten en het Jubileum eindfeest

FC Delta Sports ’95 viert haar 25 jarig bestaan

Op 29-2-1996 is FC Delta Sports’95 opgericht en in september 1996 gestart met voetbal. In het jaar 2021 bestond de vereniging dus 25 jaar! Door COVID-19 was het helaas niet mogelijk en verantwoord om ons jubileum te vieren.

Maar wat in het vat zit verzuurt niet zeiden we steeds en dat komt nu ook uit! Want nu er weer veel mogelijk is gaan we ons zilveren jubileum dan ook zeker vieren!

Het jubileumjaar sluiten wij af in het weekend van 1 t/m 3 juli met diverse activiteiten en een groot eindfeest. Hierbij zijn leden en oud-leden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn.

Activiteiten

Vrijdag 17 juni FIFA Tournament  (013 tm 015) van 17.00-21.00 uur

Zaterdag 18 juni FC Utrecht partnerclub toernooi JO7 (09.00-13.00 uur)

Zaterdag 25 juni activiteiten jeugd (jongens en meiden t/m O12)

Programma van het feestweekend:

Vrijdag 1 juli om 19.00 uur:

Wedstrijd FC Delta Sports ’95 tegen FC De Rebellen. 

Op deze avond speelt ons 1e elftal een wedstrijd tegen het team van FC De Rebellen.

FC De Rebellen bestaat uit een team van oud betaald voetballers en BN’ers. Van de selectie zijn op 1 Juli de volgende spelers aanwezig: Pascal Bosschaart, Luc Nilis, Ricky v/d Bergh, Patrick Pothuizen, Dennis Gentenaar, Olaf Lindenbergh, Leo Koswal, Robert Braber, Regillo Vrede, Rik Platvoet, Lorenzo Davids,  Maurice Graef, Geert den Ouden en Rene van Dieren.

Als coach van FC De Rebellen fungeert deze avond Robert Maaskant.

Deze wedstrijd is voor iedereen toegankelijk, kaartjes voor deze wedstrijd zijn vanaf 15 juni te koop in de kantine en op de avond zelf (€ 4,00) bij de entree van ons complex (open vanaf 18.00 uur). Kinderen tot 150 cm lengte hebben gratis toegang. Op vertoon van het entreekaartje gratis een kopje koffie, thee of flesje water. Na de wedstrijd is er nog een gezellig samenzijn in onze kantine waar ook diverse spelers nog aanwezig zullen zijn.

Zaterdag 2 juli vanaf 19.00 uur.

Eindfeest in een grote tent op ons hoofdveld. 

Op deze avond zal er een spectaculair eindfeest zijn in een grote tent op ons hoofdveld.

In de tent komt een groot podium met professioneel licht en geluid!

Op het podium zullen de volgende artiesten optreden:

  • DJ Galaga
  • Marco Kraats
  • Michael Oomen
  • Wesley Klein
  • Rutger van Barneveld.

Kortom een feestavond waar “Het dak van de tent gaat”. Voor kaartverkoop zie verder op in deze e-mail.

Zondag 3 juli vanaf 14.00 uur 

Reünie voor leden en oud-leden in onze kantine. 

Op deze middag is er een reünie voor alle leden en oud leden. Onder het genot van een hapje en drankje kan men oude herinneringen ophalen van 25 jaar Delta Sports ’95.

Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst zodat wij een inschatting kunnen maken hoeveel mensen wij kunnen verwachten.

Aanmelden kan via e-mail: jubileum@deltasports.nl  onder vermelding “reünie” en aantal personen.

Kaartverkoop eindfeest

Toegangskaarten voor het eindfeest kosten 12,50 en koopt u aan de bar.

Kaartverkoop uitsluitend aan leden en oud leden + 1 introducé.

Op de dag zelf is er geen kaartverkoop! Let op: Vol is vol dus wacht niet te lang.

Woon je te ver weg om kaartje te kopen dan kun je een e-mail sturen naar jubileum@deltasports.nl met vermelding van je NAW gegevens en je geboortedatum.

Je ontvangt daarna per e-mail een betaalverzoek vanuit onze ING bank en na betaling sturen wij de kaarten per post (eigen risico).

Jubileumboek

Er is een schitterend jubileumboek uitgebracht vanwege ons 25 jarig bestaan. In dit boek staan hele met mooie artikelen, interviews en foto’s.

Ook zijn er bewegende beelden die via een QR code in het boek bekeken kunnen worden.

Dit boek is te koop voor € 25 euro in de kantine en bij de twee Read Shop winkels in Houten. Tijdens de reünie is het boek in te kijken en te koop in de kantine.

Ook bestaat de mogelijkheid om het boek te kopen en te laten opsturen. In dat geval komt er € 4.95 bij aan verzendkosten. Bestellen kan via e-mail aan jubileumboek@deltasports.nl onder vermelding van je adres.

Je ontvangt per e-mail een betaalverzoek en na betaling sturen wij het boek in een speciale “bubbeltjes” enveloppe naar je toe.

Wij zou het erg leuk vinden om ook veel oud-leden in dit weekend terug te zien op ons complex aan De Kruisboog 2 te Houten. Dus heb jij nog contact met andere oud-leden van onze vereniging? Informeer hen over het jubileum of stuur deze e-mail naar hen door.

We kijken uit naar een fantastisch feestweekend!

Tot dan!

De Jubileumcommissie en het Bestuur.

Deel:

Ander nieuws