Start nieuwe cyclus voetbalschool Pro Academy Houten

Beste spelers/ouders,
Het eerste eredivisieweekend zit erop en dat betekent dat de start van onze nieuwe cyclus ook weer in beeld komt. Sta jij ook weer te popelen om het nieuwe seizoen te beginnen en wil jij het nieuwe seizoen met een kickstart beginnen en je meteen in de kijker spelen?

Goed nieuws voor jullie: Pro Academy Houten biedt jou de kans om 10 weken lang te trainen met super goede en enthousiaste trainers.

Door de kleine groepjes en veel ervaren trainers is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Nu we 1,5 jaar bezig zijn merken we dat de zondag trainingen voor veel plezier zorgen bij alle spelers en dat er veel progressie wordt geboekt. Een hoop spelers komen nu uit voor een selectie-elftal binnen de club en sommige onder hen vallen zelfs op bij de scouts waardoor zij stagetrajecten afwerken bij profclubs.

De Season Starter Cyclus is de enige cyclus in het najaar die wij zullen aanbieden en zal 140,- Euro kosten. De cyclus start meteen na de eerste week van het nieuwe seizoen (11 september) en daarna zullen we 10 zondagen trainen met uitzondering van de herfstvakantie.

Inschrijven kan via onze site: www.proacademyhouten.nl en is voor de leeftijden onder-7 tot de onder-15. Op onze site vindt u tevens beeldmateriaal en de precieze data van de Season starter Cyclus.

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de Season Starter Cyclus en wensen jullie nog een hele fijne zomervakantie.

Met vriendelijke groeten,

Team Pro Academy Houten

Deel:

Ander nieuws

Belangrijke mededeling: