Start Pro Academy Houten op de velden van FC Delta Sports ‘95

Op 31 januari 2021 zal Pro Academy Houten starten met een gratis proeftraining en twee weken later op 14 februari 2021 zal de lentecyclus van 10 weken van start gaan.

Pro Academy Houten is de eerste voetbalschool in Houten en opgericht door oud Delta-jeugdtrainer en -speler Wiebe de Haan. Wiebe speelde in de O15-1 toen hij een ernstige knieblessure kreeg waardoor hij zich daarna is gaan richten op zijn carrière als trainer. Wiebe is onder andere trainer geweest van de speedy’s, de JO8-3 en de JO9-1. Hij is tevens jeugdtrainer geweest bij FC Abcoude en AFC Amsterdam voordat hij in 2019 trainer is geworden bij FC Utrecht.

Maar waarom dan nu de start van een voetbalschool? Wiebe zegt daar zelf over: ‘Tijdens mijn periode bij FC Utrecht merkte ik dat er veel spelers van buiten de provincie worden aangetrokken, omdat er daar meer goede spelers zouden spelen. Naar mijn mening is dit onnodig, omdat er in de regio Utrecht gewoonweg nog niet alles uit de spelers wordt gehaald, omdat ze bijvoorbeeld in een lage frequentie trainen. Pro Academy Houten is opgericht om het niveau van de regio Utrecht, en specifiek Houten, een impuls te geven door de spelers onder hoge weerstand en gericht op specifieke principes te laten trainen om zo het uiterste uit zichzelf te halen. De hoge weerstand kunnen spelers vooral vinden in de vele duels en wedstrijdelementen die in de trainingen naar voren zullen komen. Pro Academy Houten is blij dat zij gebruik mag maken van de faciliteiten van FC Delta Sports ’95.”

De 10 trainingen zullen plaatsvinden op de zondagochtend en de lentecyclus zal € 125,–, inclusief btw, gaan kosten. Plus € 35,– voor een Pro Academy Nike-tenue, shirt, broek en sokken.  Neem gerust een kijkje op de site: www.proacademyhouten.nl of bezoek onze Instagram en Facebook pagina voor meer informatie.

Pro Academy Pro Academy

Deel:

Ander nieuws