Start vervanging veldverlichting en beschikbaarheid van de velden

De vervanging van de verlichting van onze velden door LED veldverlichting staat gepland voor de week van 30 augustus. Dit is later dan was gepland, hetgeen het gevolg is van langere levertijden dan gebruikelijk. Behalve de aanleg van nieuwe armaturen zullen er ook  lichtmasten erbij en sommige op een andere plek gezet gaan worden. De werkzaamheden zullen 2 a 3 weken in beslag nemen en alleen overdag plaatsvinden. Desondanks zullen de werkzaamheden overlast veroorzaken in de periode van aanleg. Al is het alleen maar vanwege graafwerkzaamheden en masten en werkmateriaal dat een plek moet krijgen op of langs de velden. De velden worden in principe één voor één van nieuwe verlichting voorzien.

De leverancier heeft beloofd dat wij in principe elke avond over licht kunnen beschikken hetgeen waarschijnlijk in deze periode alleen voor het laatste trainingsblok nodig zal zijn.

Omdat wij vooraf moeilijk de impact kunnen inschatten op de beschikbaarheid van de velden tijdens de aanleg, heeft het bestuur besloten dat het spelen van oefenwedstrijden thuis op doordeweekse avonden NIET mogelijk is in de week van 30 augustus en 6 september en in de week van 13 september alleen onder voorbehoud (i.v.m. uitloop werkzaamheden of vertraging van de start).

Door elke avond het wedstrijdveld vrij te houden kunnen wij eventueel schuiven met de trainingen naar een ander veld. Ook houden wij de optie open dat wellicht een aangepast (nood)programma nodig is wat trainingen betreft bij calamiteiten. Dit zullen wij op het complex (informatie bord) aangeven dus let in deze periode op of de training van jouw team wellicht op een ander veld staat gepland.

Uiteraard is dit vervelend bij aanvang van het seizoen echter de verwachting is dat de overlast beperkt zal blijven en van relatief korte duur zal zijn. Hier staat tegenover dat wij binnenkort beschikken over een nieuwe en sterk verbeterde lichtinstallatie met meer lichtkwaliteit tegen lagere energiekosten.

Het bestuur.

 

 

Deel:

Ander nieuws