Technische stafleden Senioren selectie verlengen hun contract!

In december zijn de eerste gesprekken gevoerd met de leden van de technische staf van onze seniorenselectie. De technische staf bestaat uit Herman Wallenburg (hoofdtrainer), Thierry Meeuwsen (assistent-trainer), Tim van Kouwen (trainer S2), Arjan Hoek (keeperstrainer), Ron Braakman (teammanager S1) en Boy v/d Wurf (teammanager S2).

Zowel het vorige seizoen alsmede het lopende seizoen is overschaduwd door het corona virus waardoor de competities voortijdig zijn afgebroken. Het is nog onduidelijk of en wanneer het lopende seizoen hervat kan worden en op welke wijze. Wij vertrouwen erop dat het seizoen 2021-2022 eindelijk weer een “normaal” seizoen zal worden en zijn dan ook op tijd in gesprek gegaan met de leden van onze technische staf. Ook voor hen was en is de huidige situatie erg lastig en vervelend en heeft men niet kunnen laten zien wat men voor ogen had. Daarom leeft bij de gehele staf het enthousiasme en ambitie om verder te gaan. Ook de spelersraad is gevraagd om advies en heeft het vertrouwen uitgesproken in de technische staf.

De verlenging van de overeenkomst met Herman Wallenburg als hoofdtrainer en technische coordinator voor de bovenbouw bij de jeugd is al eerder gecommuniceerd.  Maar wij zijn ook zeer blij dat ook Thierry, Tim, Ron en Arjan hebben aangegeven nog minimaal een seizoen te willen doorgaan in hun huidige functie. Boy v/d Wurf heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te zullen stoppen als teammanager van de S2 vanwege een “jonge boy” die op komst is.

Wat de medische staf betreft zal Co van Bennekom vanwege redenen in de prive sfeer stoppen als verzorger van de S1 aan het einde van dit seizoen. Jim van Kan, verzorger van de S2, heeft aangegeven in principe te willen doorgaan maar dat is afhankelijk van zijn gesprekken met een BVO.

Tot slot Rinus van Zijl blijft de materiaalman maar is vanwege medische redenen per direct gestopt als grensrechter van de S1.

 

 

 

Deel:

Ander nieuws