Terugblik op geslaagd jubileumweekend

Wij kunnen terugkijken op een mooi en geslaagde afsluiting van ons jubileumjaar.

Dat begon op vrijdagavond 1 juli met een wedstrijd van ons eerste elftal tegen FC de Rebellen bestaande uit oud betaald voetballers. Delta begon goed aan deze wedstrijd en kwam op 1-0 door een hele mooie boogbal vanaf zeker 20 meter door Sven van Zoelen, die hiermee keeper Dennis Gentenaar verraste.  Via een penalty kwam FC de Rebellen weer op gelijke hoogte maar nog voor rust kwam Delta op 3-1 door doelpunten van Yannick Gregorius en Randy Meeuwsen. Na de rust liet FC de Rebellen zien dat zij het voetballen niet verleerd waren en de wedstrijd alsnog naar zich toe konden trekken, ondermeer met twee doelpunten van Geert den Ouden en de eindstand 3-4 in het voordeel van FC de Rebellen.

foto’s FC De Rebellen

(fotografie: marco van de pol)

Op zaterdag 2 juli was de grote feestavond in een grote tent (20×40) op ons hoofdveld. De toegangskaarten waren uitverkocht waardoor er ruim 550 personen konden genieten van een geweldig feest. Naast DJ Galaga waren er optredens van Michael Oomen, Wesley Klein, Rutger van Barneveld en Marco Kraats.

voorbereiding feest en opbouw tent

foto’s en filmpjes van het eindfeest

Zondag 3 juli begon met opruimen van de rotzooi in de tent en in de middag een reunie voor leden en oud-leden. Hoewel de opkomst lager was dan gehoopt was het gezellig en werden Cees Hogenes en Leo Willems door de KNVB verrast met de de zilveren bondsspeld voor hun inzet voor de vereniging in afgelopen jaren.

Foto’s reunie

(fotografie: marco van de pol)

Een bijzonder dank gaat uit naar de jubileumcommissie die met behulp van vele vrijwilligers dit feest mogelijk gemaakt hebben. Namens het bestuur en de leden en oud-leden van onze vereniging dank hiervoor.

Deel:

Ander nieuws