Trainers staf Vrouwen selectie compleet

Met de aanstelling van Ashok Chote (Hoofdtrainer Vrouwen selectie) en Bas Roelands (assistent-trainer VR1) is de trainers staf voor de volwaardige vrouwenselectie elftallen VR1 en VR2 weer compleet.
Ashok is binnen Delta Sports voor velen geen onbekend gezicht, eerder coachte Ashok meerdere jeugdteams (A- en B-junioren) en later ook het VR1 team met niet onverdienstelijke resultaten (3 kampioenschappen, bekerfinale en uiteindelijk de promotie naar de 1ste klasse). Wij zijn erg blij van Ashok opnieuw gekozen heeft voor onze vereniging om de ambities van het elftal samen verder vorm te kunnen geven.
tekenmoment trainers (2)
tekenmoment trainers (2)
Om het plaatje helemaal compleet te maken sluit Bas aan als vaste assistent-trainer bij VR1. Ook Bas is geen onbekende voor vele voetballende dames en had de wens geuit om graag aan te willen sluiten bij VR1 na zijn opleiding UEFA C en de begeleiding van meidenselectie teams in de afgelopen jaren. Bas zal daarnaast zijn functie als TC voor de onderbouw voortzetten, zolang dit haalbaar blijft. We zijn heel blij dat we als vereniging deze groei van trainers kunnen faciliteren.
Wij wensen Ashok en Bas een mooie en sportieve tijd toe bij de Vrouwen selectie samen met de trainsters van VR2, Mandy en Jackie.
Op zaterdag 3 september om 12:30  kunnen jullie Ashok, Bas en het VR1 team aanmoedigen bij hun eerste bekerwedstrijd tegen Ajax VR1 op hopelijk een nieuw aangelegd hoofdveld (artikel).
Het Bestuur

Deel:

Ander nieuws

Belangrijke mededeling: