Uitgifte Delta Coin & compensatie seniorenleden

Uitgifte Delta Coin (oplaadbare pas) en compensatie seniorenleden

De competitie kon vorig seizoen grotendeels niet door gaan door de corona pandemie. Omdat de seniorenleden, in tegenstelling tot jeugdleden, ook nauwelijks mochten trainen of voetballen heeft het bestuur in mei van dit jaar een compensatie regeling gecommuniceerd. Deze compensatie is beperkt tot de seniorenleden die competitie spelen (veld of zaal), vorig seizoen al lid waren en hun lidmaatschap dit seizoen hebben gecontinueerd.

De zaalleden hebben een rechtstreekse compensatie gekregen via een korting op hun contributie, zij werden extra hard geraakt, bijna 2 seizoenen zonder voetbal, en spelen op een externe locatie.

De seniorenleden in de zaterdag en 45+ vrijdagavond competitie krijgen compensatie via een opgeladen pas (Delta Coin) met een saldo van € 50,- of € 30,- (45+) dat besteed kan worden in onze kantine (bar en keuken). De VR (30+) zijn, in overleg met de CMV, op andere wijze financieel gecompenseerd.

Ophalen van de oplaadbare pas  

-Ophalen van de passen kan alleen persoonlijk (op vertoon van legitimatiebewijs)

-Ophalen kan vanaf 13 oktober op de volgende dagen en tijdstippen:

Zaterdagen vanaf 12.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat (tot afloop van de laatste wedstrijd)

Woensdag en Donderdagavonden vanaf 19.00 uur tot sluiting via de Bar

Delta Coin voor overige (jeugd)leden

Omdat onze vereniging inmiddels nagenoeg cashless is bieden wij de Delta Coin ook aan voor de jeugdleden en overige leden van de vereniging. Deze oplaadbare passen zijn (gratis) verkrijgbaar via de bar en hierop kunt u elk gewenst bedrag op laten zetten zodat ook de leden zonder eigen bankrekening of betaalpas hun consumpties cashless kunnen afrekenen. Je kunt een dergelijke pas ook als team aanschaffen en met het hele team hierop een bedrag zetten als “teampotje”. Op termijn is het zelfs mogelijk deze passen vanaf huis op te waarderen.

Voor meer informatie over de Delta Coin: FAQ oplaadbare betaalpas

Deel:

Ander nieuws