Uitnodiging Techniektraining Meisjes onderbouw

Hallo allemaal,

In maart, april en mei gaan we extra techniektrainingen aanbieden voor alle meisjes in de onderbouw. Deze trainingen zullen plaatsvinden op vrijdagavonden van 18:00 tot 19:00 uur (uitloop tot 19.15 uur).

Voor meisjes in de O9, O10 en O11 categorie zal dat zijn op:

  • vrijdag 11 maart
  • vrijdag 25 maart 
  • vrijdag 8 april
  • vrijdag 22 april

Voor meisjes in de O12 en O13 zal dat zijn op:

  • vrijdag 1 april
  • vrijdag 15 april (Goede Vrijdag)
  • vrijdag 13 mei
  • vrijdag 20 mei

Iedere voetbalster zal voordeel behalen als haar techniek wordt verbeterd. Door deze extra trainingen willen we daar een impuls aangeven. De trainingen worden gecoördineerd door Bas Roelands in een circuitvorm en de oefeningen worden gegeven door jullie eigen trainers en mogelijk ook door vrouwen die spelen in vrouwen 1 of vrouwen 2.

Als jij hieraan mee wilt doen, laat het ons dan weten door een email te sturen naar chantal.geers@deltasports.nl. Indien je niet alle trainingen kunt komen, ben je uiteraard nog steeds van harte welkom, we verzoeken je wel om dit aan te geven.

Aan deze techniektrainingen hebben we ook het thema gezondheid gekoppeld. Hiervoor zijn we benaderd door een van onze leden, Milou de Bruin. Onderaan de mail stelt zij zichzelf voor. We hopen dat je wilt meewerken aan de het project van Milou. 

We verwelkomen je graag op de techniektrainingen!

Met sportieve groet, 

Chantal Geers (algemeen coördinator onderbouw meisjes)

Bas Roelands (technisch coördinator onderbouw meisjes)

Mijn naam is Milou de Bruin en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Houten en ben al jarenlang lid van FC Delta Sport en voetbal zelf bij Vrouwen 2. Ik zit op het Sport College bij de Galgenwaard in mijn laatste jaar. Ik volg de opleiding Sport, Bewegen en Gezonde levensstijl niveau 4. Dit jaar loop ik stage bij Delta Sports en moet ik diverse examens hiervoor afleggen, een daarvan is een project opstarten. In dit project moet ik deels bijdragen aan positieve gezondheid, dat is heel breed, maar om te zorgen dat ik daar wat aan bijdraag, wil ik de ‘kindtool’ afnemen. Vanuit deze uitslagen kan ik kijken wat ik voor de groep nog meer kan beteken. Hopelijk zijn jullie bereid deze af te nemen met jullie kind, bij vragen kunt u mij altijd mailen (miloudebruin@hotmail.com). 

Kindtool Mijn Positieve Gezondheid.nl

Deel:

Ander nieuws

Belangrijke mededeling: