Start trainingen & vervanging kunstgras hoofdveld

Het kunstgrasveld zal in de maand augustus vervangen worden. Het veld verkeerde na 11 jaar intensief gebruik in zeer slechte staat en zou ook niet meer goedgekeurd worden. De ondergrond van het hoofdveld is nog prima waardoor alleen de kunstgrasmat en het refill vervangen gaat worden.

De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels gestart en behalve het kunstgrasveld zal ook de waterafvoer langs veld 1 (tribune zijde) aangepast worden en het straatwerk opgehaald worden.  Oplevering van het vernieuwde veld is gepland op vrijdag 26 augustus. Behalve het veld zullen ook de doelen en dug-outs vervangen worden. De oude dug-outs krijgen een herbestemming op veld 6.

Het bovenstaande betekent dat in de voorbereiding alleen veld 3 beschikbaar is. Immers de grasvelden zijn nog gesloten vanwege  het jaarlijks onderhoud. Door het droge weer liggen de grasvelden er nog niet goed bij zodat een vroege opening van de velden niet mogelijk is. De trainingen voor alle teams starten daarom in de week van 29 augustus.

De jeugdselectieteams (vanaf O13) kunnen starten vanaf 15 augustus maar hebben afwijkende trainingsdagen en/of tijden (hierover zijn de trainers geïnformeerd) omdat alleen veld 3 beschikbaar is.

Deel:

Ander nieuws